1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Telfort en Ziggo beloven beterschap

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door mseegers, 25 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Telfort en Ziggo beloven beterschap

  DEN HAAG (AFN) - Telefonie- en internetleveranciers Ziggo en Telfort hebben afspraken gemaakt met de Consumentenbond vanwege voortdurende klachten bij leden. Dat maakte de Consumentenbond woensdag bekend.

  Een veelgehoorde klacht betrof het wegvallen van telefoon- en internetverbindingen bij de combidienst internet en telefonie.

  De bedrijven beloven de klachten die de Consumentenbond aandraagt, snel op te lossen. Leden van de bond kunnen zich gratis aanmelden voor de actie die tot en met 17 mei loopt. De consumentenorganisatie zegt de gesprekken met Telfort en Ziggo als contructief te hebben ervaren en houdt “nauwlettend” in de gaten of de beloftes tot een daling in het aantal klachten leidt.

  Bron: telegraaf.nl, 25-3-2009
   
 2. Ben benieuwd...
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 3. Ik ga er nu wel vanuit dat er niet weer alle beschikbare capaciteit op wordt ingezet.

  Trouwens als het hetzelfde soort provisioning problemen zijn als hier op het forum worden genoemd, dan zou het wel heel erg raar overkomen als die wel heel snel kunnen worden opgelost.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina