1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Alphacrypt 3.19 is uit!!

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Wally21, 25 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Gewoon die meldingen uitzetten in de AlphaCrypt Classic CAM. Bij het aanzetten van de TV verschijnt die melding dan niet meer, maar blijft het beeld even zwart totdat de smartcard weer bijgewerkt is (seconden kwestie).

    Sommige aanbevolen ontvangers werken de smartcard ook niet bij als deze standby staan en laten dan even kortstondig een E19 melding zien totdat de smartcard is bijgewerkt. Dit hebben we te danken aan het feit dat de rechten op de pakketten maar zeer kort actief zijn bij Ziggo. Joost mag weten waar dat goed voor is en in de praktijk ondervinden wij als klanten daar alleen maar hinder van. Bij CanalDigitaal zijn die rechten in de orde van weken actief terwijl dat bij Ziggo nog niet eens 24 uur is.
     
  2. @ArChie: Ik heb gezocht in het menu v.d. Aphacrypt, maar ik zie alleen een sms module die ik aan of uit of op 10sec kan zetten. Wat moet ik doen om van die boodschap af te zijn?
     
  3. "Smartcard Messages: Off"

    Zie ook de post van Wally21 waar je deze instelling terug kunt vinden in de bijgevoegde PDF file.
     
  4. @G038: nog bedankt (was ik vergeten) Het werkt idd en dat scheelt weer een hoop gezeur thuis. Ik heb nog een paar pogingen gewaagd om mijn Alphacrypt te updaten, maar ik geef het nu even op. Het werkt allemaal, alleen het zappen gaat wat langzaam. En mij is ooit geleerd dat je beter niet kan updaten zolang alles werkt.
     
  5. Met de juiste apparatuur is updaten niet al te ingewikkeld. Versie 3.19 werkt overigens goed in combinatie met een Sony 40w4500. Met versie 3.16 werkte teletekst niet, die doet het nu weer wel. Of dat aan de update ligt of aan het opnieuw scannen van de kanalen weer ik niet precies.

    Mocht je hulp willen bij de update... ik woon in 2741
     
  6. Heeft er ook iemand een idee of met het updaten de ondertiteling op discovery (science, World en travel &living) terug komt.
    Ik zit nu op versie 3.12.
     
  7. Bij mij (versie 3.18) werkt de ondertiteling ook niet bij Discovery. Ik dacht dat het bij mij voorheen (versie 3.12) nog wel werkte. Het lijkt me overigens zowiezo onwaarschijnlijk dat het aan de firmware van de CAM lift. Immers, de CAM zorgt er alleen voor dat het versleutelde signaal "ontsleuteld" (decrypted) wordt, de rest gebeurt in de TV met ingebouwde ontvanger zelf. Wellicht is er iets verandert bij Discovery zelf?
     
  8. Het rare is dat ik wel gewoon ondertitels kan kiezen maar ze niet te zien krig. Terwijl bij een gewone decoder ik de ondertitels wel te zien krig.
    Mijn engels is goed dus heb er geen problemen mee maar mijn vriendin zeurt er telkens om:mrgreen: kijk nammelijk altijd LA ink :wink:
     
  9. Tja, en dan wil je wel weten wat Katherine von Drachenberg te zeggen heeft :cool:

    Ik heb nog wat gegoogled maar kan verder niets vinden waarom de ondertiteling bij Alphacrypt gebruikers is weggevallen. Ik weet wel zeker dat ik zelf tot een paar weken terug met de Alphacrypt 3.12 in een Sony 3000 die ondertitels nog had. Sinds een week of 3 zijn ze verdwenen, (toevallig?) ongeveer gelijk met het moment dat ik de kaart heb geupdate naar 3.18...
     
  10. Nou het is bij mij ook sinds 3 weken en toevallig zit ik nog op 3.12:mrgreen:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina