1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Alphacrypt 3.19 is uit!!

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Wally21, 25 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik zelf zit nog met een versie 3.12 maar aangezien ik problemen heb met het zappen even een mail gestuurd naar de lokale satteliet boer voor een update en die vertelde mij dat ik hem kan komen laten updaten naar 3.19.

    Ook ff nagecheckd op allerlei duitse sites hebben ze het er ook over maar de bugfixes zijn nog niet bekend omdat hij alleen nog wordt aangeboden via de satteliet en nog niet via internet. Op internet kun je dan het bugfix rapot binnehalen.

    Ben benieuwd of het goede veranderingen zijn!!:mrgreen:
     
  2. @Wally21: Ook ik heb ineens problemen met zappen. Versie 3.16.
    Proefabonnement is verlopen. Na wegvallen deel v.d. zenders ineens problemen. Nu heb ik geprobeerd te updaten via de site van Alphacrypt naar 3.19. Moet toch simpel zijn! Maar mij lukt het dus niet. Stuurprogramma wordt niet gevonden. Verder staan er alleen downloads t/m XP op. En ik draai Vista. Kan iemand mij helpen? Ik dacht dat ik er wel uit zou komen, en mijn Duits is prima. Dus ik heb de aanwijzingen op zich wel begrepen. Maar Vista werkt waarschijnlijk net weer anders.

    Alternatief is dat ik het laat doen. Waar zit die sateliet-boer?
     
  3. Bij mij werkt het gewoon goed. ik had een instelling niet helemaal goed staan. dat verandered en alles werkt perfect.
    ik zit nog steeds op versie3.12. Moet hem denk ik wel updaten want bij discovery travel en living werkt de ondertiteling niet.

    Updaten via vista is niet mogelijk helaas. en je moet een oud pcmia slot hebben want de nieuwe hebben een afwijkende (lees kleinere) connector.
    Het beste kun je even de lokale sateliet boer opzoeken. echter mail ze eerst allemaal even en vraag wat de kosten zijn want hier rekenen ze gewoon geld voor!! alleen is dat bij de een maar een tientje. Daar heb ik niet zo'n moeite mee maar er was er ook een die vroeg gewoon 30 euro. en dat vondt ik nogal belachelijk. ik weet niet of je ui de buurt van tilburg komt? want dan heb ik wel een adresje voor je. Ik ga daar zaterdag a.s. ook heen om hem te updaten. (zij doen dit alleen op zaterdag)

    Hopelijk is het zo wat duidelijker :mrgreen:
     
  4. Het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat jouw problemen met de firmware versie van de Alphacrypt CAM te maken hebben. Versie 3.16 moet gewoon goed werken.
    Andere mogelijke oorzaken: activering bij Ziggo is niet goed gegaan, of er is iets met de (in de TV ingebouwde) ontvanger, of je bekabeling etc.

    Overigens zijn er een flink aantal topics op het Internet te vinden over (de problemen bij) het updaten van de Alphacrypt kaart.
     
  5. Nog even voor de duidelijkheid: Ik ontvang wel alle zenders, maar het zappen gaat langzamer, en bij het opstarten (aanzetten) van de TV duurt het even totdat hij alle zenders herkent. Het is een Sony 40W4210
     
  6. http://home.student.uva.nl/n.minnee/Instellingen_Alphacrypt_V3.15.pdf

    Daar zie je de instgellingen die voor mij dat probleem hebben opgelost.
    de Frequentie, symboolsnelheid en netwerkid moet je natuurlijk afstemmen op je eigen gebied :mrgreen:
    succes!!
     
  7. Het langzame opstarten heeft denk ik te maken met het binnenhalen van de nieuwe "sleutels". Dit kan tot maximaal 20 seconden duren.

    Ik heb firmware 3.09 en 3.12 gehad en heb nu 3.18. Bij 3.09 had ik soms haperingen bij het zappen, met de update naar 3.12 is dit opgelost. Bij zowel versie 3.12 als 3.18 duurt het wisselen van zenders zo'n 2 seconden.

    Er zijn tussen 3.16 en 3.19 geen veranderingen aangebracht waardoor je zou verwachten dat het zappen sneller gaat.
     
  8. alphacrypt 3.19

    Dag,
    Ik kom uit Breda (ex-casema). Dat adresje in Tilburg zou ik graag weten.
    In Breda kom ik niet veel verder.
     
  9. @Wally21: Instellingen kloppen. Stond al op de juiste waardes.

    @GO38: Het zappen gaat idd wat langzaam. Dat vind ik niet zo erg. Maar bij het opstarten vindt hij de zender niet en verschijnt de boodschap: you are not entitled to receive this program. Ik weet dan wel hoe het is op te lossen. Maar mijn dochter van 7 niet. En dan is het meteen crisis in huis.

    Na even te hebben gewacht werkt alles overigens weer prima. Ik zou alleen van die opstartproblemen af willen.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina