1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing E48-32 op 7 Zenders

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Amerzone, 24 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds vorige week krijg ik op de volgende zenders deze storing van E48-32.

  Consumenten TV.
  Geschiedenis TV.
  Holland Doc.
  Fashion TV.
  101 TV.
  Hilversum Best.
  Misdaadnet.

  Ik woon in Sittard Postcode 6134 en ik heb het vermoeden dat dit te maken heeft met de update van ziggo die ze vorige week gedaan hebben. Ik ben even bij mijn dochter gecheckt welke woont aan de andere kant van sittard en die heeft exact hetzelfde probleem. Hiervoor heb ik nooit problemen gehad en kon ik alle zenders prima ontvangen.

  Ik heb een Humax 5000 hd decoder en die geeft het volgende aan bij deze zenders.
  Sterkte varieert van 44 % tot 61 %
  Kwaliteit varieert van 0 % tot 40 %.

  Wie heeft hier nog meer last van.

  Ik heb geen zin om opnieuw te bellen met dat ziggo aangezien ik vorige maand meer dan 25 euro kwijt was. Mijn zoon daartegen was de vorige maand 60 euro kwijt. Lang leve ziggo!!! Hier worden ze pas rijk mee.
   

 2. heb je de decoder al eens een keer alle zenders opnieuw op laten zoeken?!
  en heb je gekeken of er misschien een update van je firmware gevraagd word?

  ik weet niet waar postcode 6134 zit maar zit je hier soms tussen:

  17-03-2009
  Ziggo past televisiepakket aan in De Ronde Venen en WoerdenVeranderingen in het analoge televisiepakket in De Ronde Venen en Woerden
  17-03-2009
  Ziggo past televisiepakket aan van Bergambacht, Schoonhoven, Lopik en MontfoortVeranderingen in het analoge televisiepakket van Bergambacht, Schoonhoven, Lopik en Montfoort
  17-03-2009
  Ziggo past televisiepakket aan van Amersfoort, Bunschoten, Leusden en SoestVeranderingen in het analoge televisiepakket van Amersfoort, Bunschoten, Leusden en Soest
  16-03-2009
  Wijziging analoge televisiepakket Amstelveen Ziggo past het analoge televisiepakket aan in Amstelveen. De televisiezenders TV5Monde, Rai Uno, ShopZo-Suus en het Etalagekanaal zijn vanaf 10 april niet meer analoog te ontvangen, maar nog wel via de digitale ontvanger te bekijken. Deze zenders blijven voor alle Ziggo-abonnees zonder extra abonnementskosten beschikbaar in het digitale deel van Televisie Z1.

  16-03-2009
  Ziggo past televisiepakket Utrecht aan Ziggo past het analoge televisiepakket aan in Utrecht. De zenders TV5Monde, Rai Uno, TVE Internacional, Shop-Zo Suus en het Etalagekanaal zijn vanaf 14 april niet meer analoog te ontvangen, maar nog wel via de digitale ontvanger te bekijken. Deze zenders blijven voor alle Ziggo-abonnees zonder extra abonnementskosten beschikbaar in het digitale deel van Televisie Z1.  ik roep zomaar even wat,en ik ben het verder helemaal met je eens hoor over de puinhopen bij ZIGGO.
   
 3. Ik woon ook in Sittard, postcode 6137 BT en hier geen storingen op de betreffende zenders.
   
 4. storing in Sittard

  Bedankt twigger voor je snelle reactie. Zou ik dan toch een antenneversterker nodig hebben. Vind het toch maar vreemd want 2 weken terug had ik nog gewoon alle zenders. Ik denk dat ziggo toch het signaal iets zwakker heeft gemaakt.
   
 5. Ik gebruik zelf geen antenneversterker. Is inderdaad een vreemde situatie, als het van de ene op de andere dag gebeurd is zou je toch zeggen dat het aan ziggo ligt, zeker omdat je dochter hetzelfde probleem heeft. Ik neem aan dat je de bekabeling al gecontroleerd hebt.
   
 6. Storing in Sittard

  De bekabeling heb ik inderdaad zojuist nagekeken. Maar daar heb ik al die jaren ook niet aangezeten.. Het zijn ook alleen maar die 7 zenders. De overige zenders geven wel prima beeld. Alleen kom ik niet hoger dan een sterkte van 48 %. Maar dat is volgens mij normaal met de humax hd 5000.
  Ik heb bv bij SBS 6 bij signaalontvangst staan:
  Tuner 1.
  586.00 Mhz, SR 6875, 64 QAM BER [E-6] : 0
  Sterkte 40 %
  Kwaliteit 100 %

  Zou je dit voor mij willen nakijken??? Ook andere mensen die dit lezen kunnen mij mischien vertellen wat zei hebben staan hier.!!
  Bij voorbaat dank!

  Ik had ergens gelezen in het forum dat die tuner op 586.75 Mhz moest staan bij SBS 6?? Maar ik heb hem opnieuw alle zenders laten zoeken en dan komt ie automatisch terecht weer op 586.00 Mhz. Laat maar iets horen A.U.B.
   
 7. Ik heb de Humax ir fox en dit zie ik bij sbs6:
  586750 KHz
  6875 64 QAM.
  Dus bij mij is het wel 586.75 maar staat dus KHz bij en niet MHz.
   
 8. Storing in Sittard

  Oeps... Dat is dus het volgende probleem..hehe... Maar dat zal het verschil wel zijn tussen de humax decoders. Neem ik aan. Mischien dat iemand anders reageerd die wel een Hd decoder heeft dus de 5000.
  Thx for letting me now twigger!! :-)
   
 9. Heb ook 586.00 Mhz, SR 6875, 64 QAM staan (Humax HD decoder) bij SBS 6....
   
 10. Storing

  Bedankt Hugo. :applause:Nu weet ik dat ik niets verkeerd gedaan heb en de juiste frequentie heb bij de Humax HD 5000. Thx :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina