1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat interactieve tv in april breed lanceren

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jam, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toen je de postcodecheck deed, stond er toen "Bestellen" of "Hou me op de hoogte" achter Interactieve Televisie? De laatste betekent dat het beschikbaar gáát worden, maar wordt kennelijk door klanten en medewerkers niet altijd goed begrepen.

  Als je zelf de postcodecheck hebt gedaan en het is wél beschikbaar, bestel je dat abonnement toch gewoon via de website? Dan wordt het in ieder geval in behandeling genomen.

  Welke kortingsactie bedoel je? Er is er maar één voor ITV, en die is ook pas gisteren "live" gegaan.
   
 2. Hoi Decibert.

  Ik heb zelf geen postcodecheck gedaan, heb alleen de verkoop maar gebeld omdat ik dacht dat DIE wel wisten waar ze over praten.
  Er zou een actie zijn, als je gelijk voor 2 jaar een abonnement zou afsluiten, je korting op de cisco zou krijgen.

  groeten

   
 3. Die is er ook... alleen krijg je die niet direct als je de knop "bestel nu" klikt... na de postcodecheck krijg je een scherm waarin je je verzendoptie kunt kiezen. Links onderin zit een knop "vorige" als je die aanklikt, krijg je een keuzemenu met verschillende opties. In dat lijstje staat de actie er wel bij... dat is dan de actie:

  Installatiepakket Interactieve Televisie € 130 + 2 jaarcontract op Interactief Totaal € 16,95 per maand

  dus dat scheelt aanzienlijk... in totaal betaal je dan € 250,00 voor de Cisco... de Samsung heb ik nog nergens kunnen vinden.
   
 4. Inderdaad, die wordt kennelijk nog niet rechtstreeks aangeboden, maar als je toch al gebruik maakt van die actie kan je net zo goed voor de Cisco kiezen, dan heb je gelijk alle functies én een interne harde schijf terwijl de Samsung met die actie niet veel goedkoper zal zijn (hoewel ik nou niet zeker weet of die actie daarvoor ook komt, volgens een medewerker zou de Samsung dan €90,- zijn met €16,95 voor twee jaar). Dat zou dus inhouden dat je voor €40,- een HDD erbij hebt. Duidelijke keuze.
   
 5. Ik heb gisteren ook maar even gebeld met Ziggo, omdat volgens de postcodecheck ITV nu beschikbaar is op mijn adres.
  Ze bieden me hetvolgende aan:

  - Cisco voor 130 euro + 16,95 p/mnd (2jr). Dit is incl. TV-theek en Net Gemist. Je betaalt dus 5 euro p/mnd om je decoder af te betalen.
  Na afloop van het conttract heb je dus 250 euro betaalt voor de Cisco.

  - Gratis installatie door monteur
  - Gratis nieuwe wandcontactdoos (deze moet vervangen worden voor ITV, is normaal 60 euro volgens de verkoper).
  - Gratis kopieren van huidige abonnementen naar nieuwe smartcard (vanaf 1 mei). Je hebt dan dus 2 smartcards maar je betaalt maar 1x extra abo voor de extra zenders.

  Klinkt leuk, maar nog steeds best duur. Dan ben ik dus bij elkaar 26,95 p/mnd kwijt voor ITV en TV Digitaal Totaal pakket. Plus eenmalig 130 euro voor aanschaf van de Cisco.

  Ik denk er nog even over na. Komen er nog andere acties? Volgens mij gaat Ziggo dit vanaf volgende week breed in de media lanceren.
   
 6. Nee, dit is voorlopig de enige actie, wel nog behoorlijk voordelig, het apparaat zelf is (en blijft) gewoon duur. Een HD ontvanger kost al snel €200,-, dan is er nog de HDD ontvanger die €330,- kost als je'm bij Ziggo zelf aanschaft, en dan heeft het apparaat nog veel meer functies... Maar goed, als zoiets net op de markt is, hangt er altijd wel een prijskaartje aan.
  Voorlopig moeten we het doen met die actie, dan ben je uiteindelijk voor de ontvanger maar €50,- meer kwijt dan voor een HD ontvanger los, met alle functies gecombineerd, dan is de rest van het abonnement wel €11,95 maar daarvoor maak je dan ook gelijk maximaal gebruik van je aanschaf.
   
 7. Cisco en ITV

  Ik heb inmiddels mijn cisco geruild voor een humax 5050c aangezien ik (voorlopig) toch geen gebruik kon maken van de ITV.
  Wat me gelijk opviel is dat de humax een VEEL betere beeldkwaliteit heeft dan de cisco. Mooiere volle kleuren, rustiger beeld en VEEL scherper. De beeldkwaliteit is zelfs beter dan de samsung HD die ik al heb. En het zappen gaat net zo snel als bij "normale" tv. Waarbij de zapsnelheid van de cisco echt schandalig langzaam was. Dan maar geen itv, jammmer maar helaas.
   
 8. Ja, de Humax schijnt een erg goed beeld te geven. Over een jaar verhuis ik naar Ziggo gebied en als ze dan nog geen Humax aanbieden i.c.m. ITV, dan zal ik deze dienst laten vallen. De Cisco komt er bij mij gewoon niet in! Op dit moment kijk ik nog DTV via UPC en ik heb daarnaast nog een HD satontvanger van Humax. De HD beeldkwaliteit van UPC is bedroevend te noemen in vergelijking met de Humax, terwijl de HD kanalen via het digitale kabelnetwerk van betere kwaliteit zijn dan de satelliet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina