1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat interactieve tv in april breed lanceren

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jam, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Van een verkoopmedewerker heb ik meegekregen dat er een actie zou komen waarbij je 24 maanden lang een abonnement aan zou gaan van 16,95 ipv de 11,95 die dat normaal kost (combi van net gemist en tv-theek). Dan betaal je maar 130 euro oid voor de Cisco en zou je dus in totaal maar 250 euro voor de ontvanger betalen na twee jaar. Dat twee-jarig contract is daarna maandelijks opzegbaar. Op de site is er echter niks van terug te vinden en nabellen leverde op dat deze actie nog niet in is gegaan. Wellicht wachten ze tot begin mei wanneer ITV overal beschikbaar zou moeten zijn?
   
 2. Dat noem ik nog eens een koopje :)
   
 3. Het idee is dus dat je €130 + €120 (=24*5) + de normale prijs van het abonnement €11,95 betaald. Dus ja, dan ben je wel een stuk goedkoper uit, als je tenminste ook de functies van dat abonnement gebruikt. Maar goed, dit is dus eigenlijk nog speculatie, hoewel hardnekkig.
   
 4. Breed gelanceerd, mega small aanbod m.b.t films en series.
  Af en toe een uitzending gemist kijken doe ik wel via internet.
   
 5. Ze gaan het breed lanceren. Laten we hopen dat ze tegen die tijd wat meer gaan aanbieden.
   
 6. Hmm.....vreemd...ik heb vanmiddag ook gebeld. Maar de enige korting waar de juffrouw het over had was 60 euro, als ik voor 2 jaar zou tekenen.
  De decoder moest dus nog 399.- kosten. ???

   
 7. Wat ik noemde was een gerucht, verkoopmedewerkers noemden dat al maar die actie is nog niet ingegaan. Op de website staat nog steeds €399,- zonder abonnement. Ik zou voor de zekerheid naar de klantenservice bellen (0900-1884 optie 3 en daarna 4) ipv de verkoopafdeling of de website te vertrouwen.
   
 8. Nu staat zelf op de website tot het €458 voor 1 decorder gaat kosten daarbovenop moet je ook nog Tv Theek aanvragen als je dat wilt 9,95 per maand en nu gemist kost €4,95 per maand een beetje duur dus nog dit nieuwe tv kijken het begint pas dus even afwachten.
   
 9. Zo kan je het zien. De doelgroep is ook niet de gemiddelde klant die pas net digitaal kijkt. En vanaf vandaag kan men op verkoop die aanbieding die ik eerder noemde in orde maken, hoewel men dan nog niet kan aangeven hoe lang het duurt voor alles thuis en werkzaam is.
   
 10. Ziggo introduceert Interactieve Televisie (ITV) in haar hele verzorgingsgebied

  Ziggo lanceert op 6 april een breed scala van nieuwe televisiediensten onder de naam Ziggo Interactieve Televisie. Gebruikers van de dienst kunnen als het ware hun eigen avondje TV-kijken samenstellen. Abonnees kunnen kijken naar actuele films en series in HD en programma’s die recent of lang geleden op TV zijn geweest. Ziggo introduceert de dienst omdat uit onderzoek blijkt dat abonnees willen kijken naar wat zij willen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien hebben kijkers behoefte aan meer HD-content en goede recente films en series. Om van Interactieve Televisie gebruik te kunnen maken, heeft men een speciale interactieve HD-ontvanger nodig van Cisco of Samsung.

  http://www.ziggo.nl
  Bron: NL Kabel Journaal

  meer info hier: http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/ziggo-itv-interactieve-televisie-20090403/  Ik heb een nieuw topic geopend maar misschien kunnen we hier verder gaan, dan kan die andere gesloten worden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina