1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat interactieve tv in april breed lanceren

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Jam, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nou, dan weten we in ieder geval dat de capaciteitsproblemen voorbij moeten zijn... ;-) Kost toch aardig wat bandbreedte.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 2. Ik zou het fijner gevonden hebben als in april de snelheid van de abbo's omhoog zouden gaan.


  ik zit hier nu niet echt op te wachten, maar wie ben ik?
   

 3. Allemaal leuk en aardig... Maar om ff 400 euro neer te tellen voor die stomme Cisco decoder.... Nee, ik wacht nog wel ff.
   
 4. volgens mij betaal je veel minder (ik dacht 140 euro) als je beloofd dat je minimaal 2 jaar bij ze blijft heeft de verkoop afdeling mij verteld. Dus dat zou dan wel beter zijn, vind ze alleen erg onduidelijk hierover... Het is wachten tot april, wanneer ze het landelijk gaan uitrollen en er vast wel een actie komt waarmee je korting kan krijgen op de decoder.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 mrt 2009
 5. Helaas, dit gaat via andere frequenties, dus eventuele internet-capaciteitsproblemen worden hier niet anders door...
   
 6. Waar ik benieuwd naar ben is de testresultaten van de lopende iTV test. Ik zie hier op de forums veel meldingen van problemen over zowel de Cisco decoder als iTV zelf. Slechts weinig testers zijn tevreden.

  Geven de discussies een verkeerd beeld en zijn de tests succesvol of is dit een geval van: "we hebben het nou eenmaal zo bedacht en dus zal het doorgaan?"

  Ik hoop dat een insider hier iets over kan vertellen.
   
 7. De Cisco heeft idd nog wat kinderziektes. De in mijn ogen ergste (niet werkende uitloop bij EPG opnames) is nu gelukkig in de laatste firmware opgelost, waardoor de PVR eindelijk bruikbaar is.

  Voor interactieve TV geld verder wat wel vaker geld voor internet en communicatie diensten: of het werkt fantastisch of het werkt helemaal niet en probeer dan maar iemand te vinden die je kan helpen.
  Bovendien luistert je bekabeling en wandcontactdozen erg nauw.
  Bij mij werkt het nu en goed, maar had er wel de uitgebreide hulp van een monteur voor nodig.
   
 8. Dat is inderdaad behoorlijk vaag. Ik kan er op de site in ieder geval niks over terugvinden. Maar mogelijk dat ze bij het lanceren van de campagne wellicht meer duidelijkheid gaan geven. Voor €400,- hoef ik iig niet. Maar om een contract van 2 jaar aan te gaan zou het mij een (behoorlijke) korting op de decoder wel waard zijn.

  Ik zou veel liever de Humax 5050c als decoder zien.... Maarja. :roll:
   
 9. Exact, het forum geeft vooral de opsomming van zaken die mis gaan en veel minder die gevallen waar het goed gaat. Afgezien van de installatie die behoorlijk technisch inzicht vraagt en in veel gevallen beter aan de monteur overgelaten kan worden, is interactieve TV in zijn huidige vorm (na de laatste update) zeker een werkbaar product aan het worden. Met de kinderziektes van de Cisco valt inmiddels goed te leven. Waar het nog een beetje aan schort is de beschikbare content en vooral de (menu)toegankelijkheid van die content. Of het de prijs waard is die Ziggo er voor gaat vragen blijft persoonlijk.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina