1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles in 1 pakket

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Clevegt, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De topic starter zit in oud-casema gebied en heeft hoogst waarschijnlijk géén activatie brief ( tenminste niet van Ziggo), dus activatie gaat (hoogst waarschijnlijk) niet lukken.
  De ingangs datum kan echter wel vervroegd worden, mag geen probleem zijn, juist omdat het een DHZ pakket is.

  In tegenstelling tot wat ik eerst dacht, is er wél een mogelijkheid om de ingangs datum te vervroegen, probleem kan dan alleen nog zijn wanneer het modem wordt afgeleverd.
   
 2. Ik heb de modem getest en krijgt de activeringspagina van Ziggo, maar als ik dan verder gaat krijg ik de melding dat de modem niet geactiveerd kan worden. Ik kan overigens negens gegevens invullen qua activatie, wel heb ik deze codes gehad van Ziggo.

  Denk dat deze alleen werken met de modem die ik van hun krijg.
   
 3. Alles in 1

  In januari een "Alles in 1 extra" abonnement aangevraagd en die ik pas in april wil laten ingaan i.v.m. mijn huidige Online provider. Bij de telefonische aanvraag gaf ik aan dat ik een Humax HD decoder wilde hebben (kopen). Dit kon toen niet, want er werd willekeurig een decoder gegeven (Samsung of een Humax).
  Nu belde ik vanmorgen op of de monteur a.s. vrijdagmorgen nog langs zou komen voor de aansluiting, dat was zo. Ik vroeg ook aan Ziggo of hij al wist welke decoder de monteur mee zou nemen. Het antwoord was dat de monteur alleen het modem komt aansluiten en dat de decoder, een Samsung, daar had ik namelijk om gevraagd toen in januari, later zou worden opgestuurd. Ik zei dus dat ik dat toen niet op kon geven enz.enz..
  Hoe kan ik er nu voor zorgen dat ik toch een Humax 5000 HD decoder krijg?
   
 4. @xitami1980
  Gewoon wachten op je pakket incl modem.
   
 5. Nou, dat modem neemt de monteur mee, die aanstaande vrijdag morgen komt om het aan te sluiten. En omdat het Alles in 1 extra is, hoop ik op het nieuwste modem.
   
 6. Ik vermoed dat je nog geen nieuw modem krijgt. Voor Eurodocsis 3.0 loopt nog een test, althans daar liep een test mee, staat ergens wel een topic hier op het forum. Ik heb nog geen nieuws gelezen dat dit afgelopen is, dus ik vermoed dat je nog een Eurodocsis 2.0 modem krijgt.
   
 7. Punt 1.
  Er is geen keus voor een decoder bij een bestelling van het Alles-in-1 pakket, wat op dat moment in voorraad is wordt verzonden, apart door tnt post geleverd, dus niet door een monteur meegenomen.
  Punt 2.
  Docis 3 is nog in de test fase, alleen een handjevol mensen die al Z3i hadden is gevraagd om mee te doen aan de test en hebben een nieuw modem, dit nieuwe modem is dus niet regulier leverbaar.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina