1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

de-registratie smartcard

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door rowicom, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag een tweede decoder (Samsung dit keer, Humax had ik al) op de kop getikt via Marktplaats. Voor op de slaapkamer. Smartcard zat erbij en was reeds geaktiveerd, dus inprikken en werken.

  Nou zat ik te denken... De vorige eigenaar gaf het hele spul tegen betaling van 4 tientjes zo aan me mee (was overgestapt op Digitenne) en gezien zijn onverschilligheid en onbekendheid met de materie denk ik niet dat hij de smartcard bij Ziggo laat overschrjven....

  Drie vraagjes:

  1) hoe vervelend kan deze onzorgvuldigheid uitpakken voor de vorige eigenaar? Kan ik als nieuwe eigenaar met wat list en bedrog op zijn naam bijvoorbeeld een sport- of pr0npakket bestellen bij Ziggo? Ik weet immers hoe hij heet en waar hij woont en dat weet hij van mij niet...

  2) hoe hoort de procedure eigenlijk te zijn als je een geregistreerde kaart van de hand wilt doen aan een nieuwe eigenaar?

  3) kan ik als nieuwe eigenaar Ziggo benaderen om te vragen of ze de kaart op mijn naam willen zetten, zonder dat de oude eigenaar daar aktief aan meewerkt?

  PS: heb niet echt kwaad in de zin hoor met die kaart... 't Is meer nieuwsgierigheid...
   
 2. 1: ja
  2: iets met voorkomen en genezen
  3: dat gaat wat lastiger worden denk ik.

  In de meeste gevallen heb je volgens mij het klantnummer nodig, maar daar klets je je voor punt 1 vast wel doorheen als je alle naw gegevens idd hebt. Maar aangezien hij overgaat op digitenne zal hij neem ik aan Ziggo opgezegd hebben dus zou het daar alsnog mis moeten gaan.
   
 3. Vervolgens gaat de kaart op zwart, kan je ziggo bellen en de kaart op jouw naam registreren. Kabel gaat ie waarschijnlijk toch wel opzeggen, in het digitenne pakket zit een kaartje waarmee je je kabelprovider zelf kan opzeggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina