1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Snelheden omhoog, toch oud Motorolamodem gekregen

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Richard.v.Naam, 23 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste Ziggo'ers,

  We zijn uiteraard allemaal bij met de snelheid verhoging. Binnenkort maar liefst 50mbit/sec! Phoe! En dan te bedenken wat ik ooit tijdens mijn superweb-tijd 5kb/sec haalde, lol!

  Maar nu even to the point; Een maand geleden mij nieuw aangemeld bij Ziggo en een paar dagen geleden kreeg ik mijn doe-hetzelf pakket per post. Ik heb het Alles-in-1 Extra abbo en was helemaal verbaasd dat ik niet het nieuwe Touchstone modem kreeg maar het Motorola SBV5121E. Op het forum of daarbuiten kan ik niet direct vinden of ook dit modem klaar is voor de uiteindelijk te behalen 100mbit/s!?

  Iemand hier een idee over?


  Alvast bedankt!

  gr,

  Richard  Oh; p.s. nog een klein vraagje. De activatiecode die je krijgt is om één modem te activeren neem ik aan? Door de lange wachttijd heb ik een oud modem met succes geactiveerd om toch al internet te hebben. Nu heb ik dus het nieuwe motorola modem en wil dat graag activeren maar dat lukt niet meer.
   
 2. Je loopt wel erg hard van stapel. 100 Mbit is de toekomst, en het is dus onnodig om dan al een nieuw type modem te krijgen. Een Motorola SBV5121E kan een snelheid aan van ongeveer 50 Mbit. Dat je nog geen nieuw modem hebt gekregen kan komen omdat je het nieuwe model misschien pas later krijgt. Het model is nog steeds in testfase, en wordt alleen in drukke gebieden geleverd (het nieuwe Eurodocsis 3.0 standaard zorgt voor minder belasting).

  En de code is om één modem te activeren. Je zult daar dus even over moeten bellen.
   
 3. Op dit moment worden de nieuwe modems nog niet uitgeleverd inderdaad. Volgens mij pas vanaf volgende maand.

  Het maakt ook eigenlijk helemaal niet uit welke modem je krijgt. Het modem is in bruikleen en wordt dus door Ziggo vervangen op het moment dat het nodig is. Zelfs met de upgrade naar 40Mbit/s volstaat de Motorola nog steeds. Je hebt het Docsis 3 modem pas vanaf 40Mbit/s nodig. Ik zou me hier dus geen zorgen over maken.
   
 4. Heey

  Bedankt voor jullie reactie. 100 mbit/s is inderdaad nog ver weg, maar via tweakers had ik begrepen dat in april de snelheden al omhoog gingen voor een deel.
  Vond het dan zo raar dat ik nog een 'oud' modem kreeg gezien ze strakjes me dan weer een nieuw modem moeten sturen. Enfin, het zij zo. Hun betalen de portokosten.  Gegroet,
   
 5. Wanneer komen de nieuwe modems deze komen pas als de snelheid omhoog gaat hier krijg men vroeg tijdig bericht van tot die tijd leverd ziggo nog de motarola die je tegen die tijd terug kunt sturen zo is mij verteld door de techinische dienst van ziggo.
   
 6. @Grensstreek lees zelf eens je post terug. Je lijkt m'n schoonmama wel, die haalt diep adem en praat zomaar 3 minuten door zonder adem te halen of te pauzeren.:)
   

 7. Zach het iets te laat :frons:
   
 8. ehm.... Juist
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina