1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips 32PFL9603H

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door biesje, 22 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Philips 32PFL9603H & Ziggo digitale tv/HDTV

  Hallo,
  Wij willen binnenkort een Philips 32PFL9603H LCD flatscreen tv aanschaffen. Heeft iemand ervaring met de interne digitale ontvanger van deze tv in samenwerking met Ziggo digitaal/HDTV?
  Het liefste wil ik geen externe kastjes meer en alleen maar gebruik maken van de originele afstandbediening voor deze tv.
  Vriendelijke groet
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 mrt 2009
 2. Hoi,

  De xx03H modellen van Philips kunnen icm een Alphacrypt module gebruikt worden met Ziggo. Hier kleven wel wat "rand voorwaarden / opmerkingen" aan.

  Meer info over de hele Alphacrypt kwestie kun je op dit deel van het forum vinden.

  Verder is de "recente" versie van het 32" toestel de 32PFL9613H.
  De 32PFL9603H die nu nog verkocht worden zijn rest partijen. Ik meen dat de 03 geen 100Hz heeft en de 13 wel. Naar mijn persoonlijke smaak niet zo belangrijk omdat ik geen liefhebber ben van dergelijke digitale fratsen, maar ieder zijn eigen opvatting.

  Daarnaast komen er dit jaar (uiteraard) nieuw modellen aan. Voor 32" is dat de 32PFL9604H. Deze zal oa ook NetTV hebben waarmee je via de tv oa Youtube direct kunt bekijken, maar ook zal de tv gaan beschikken over een CI+ slot. Op dit moment is er nog geen officiƫle bevestiging van Ziggo of deze specifieke tv ook daadwerkelijke door hun ondersteund zal gaan worden maar de kans daarop is wel redelijk groot naar mijn gevoel. Het voordeel hiervan is dat je niet perse op de Alphacrypt bent aangewezen maar mogelijk dus ook de erkende CAM van Ziggo kunt gaan gebruiken zodra deze uit komt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina