1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

iHDR5050-C versus iPVR-9200C

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Pier, 22 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik overweeg de aanschaf van de iHDR5050-C PVI hoofdzakelijk voor gebruik voor time shifted TV kijken en natuurlijk als digitale ontvanger. De ervaringen met de iPVR-9200C lezende kan die vrijwel hetzelfde maar is deze eigenlijk gebruiksvriendelijker met de PIP mogelijkheden en het in zijn geheel kunnen opnemen van een lopend programma. Enige wat ie niet heeft is de FTP mogelijkheden en is de HD kleiner. Dat laatste is met wat geknutsel eventueel wel op te lossen en DVD's gaan branden van opnamen komt toch bij mij zelden voor. Het HDTV aanbod is nog te minimaal voor mij en tegen de tijd dat dat beter gaat worden zijn er wel nieuwere (betere?) PVR's te krijgen.

  De vraag is dus: Is de iHDR5050-C eigenlijk nu wel een betere aanschaf dan de iPVR-9200C als HDTV geen prioriteit heeft? Of zitten er technisch nog wat addertjes onder het gras zoals betrouwbaarheid (vastlopers e.d.)?
   
 2. Je geeft zelf al aan wat de overwegingen zouden kunnen zijn voor een 5050 of 9200.

  Als je één van de volgende punten belangrijk vindt, dan zou de 5050 de voorkeur hebben:

  1. HDTV
  2. Netwerk connectivity
  3. Grotere hard disk
  Anders kan je net zo goed voor de 9200 gaan, is goedkoper en wat mij betreft gebruikersvriendelijker. (Nog afgezien van de mogelijkheid van PIP en het kunnen opnemen van lopend programma via de timeshift buffer wat in de 5050 ontbreekt)
   
 3. Dank je wel voor dit antwoord. Allereerst mijn complimenten voor je erg informatieve site, die kende ik al wel een tijdje. Juist het lezen van diverse reviews bracht mij tot bovenstaande vraag. Ik lees dat bij de 9200 de vooringestelde opnames nog al eens mislukken en lees nergens (ook niet op dit forum) dat dat opgelost is. Is dat inmiddels nog zo en is dat verhopen bij de 5050?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina