1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Na onderhoud (migratie 19-03, volgens HD) wederom modemsactivatie en mislukt...

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Ed, 19 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wederom gereset, blijf melding houden in het activatiescherm dat de codes niet juist zijn.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 2. Hier ook nog helemaal niks. Ik heb ook nog even een mailtje erachter gedaan, daar kwam de reactie op dat ik de reactie van het error team moet afwachten. Zijn bellen mij wel.....

  Het enige wat ik wil is gewoon een belletje met: "Sorry, foutje. We doen er alles aan. Ik beloof u dat het binnen x dagen is opgelost. Ik bel u spoedig terug en zeker binnen 5 dagen om u op de hoogte te stellen over de vorderingen."

  Nu weet ik nog steeds helemaal niks over de vorderingen en dat is gewoon helemaal kut. En je moet er ook steeds zelf achteraan, terwijl je het niet zelf veroorzaakt hebt.

  Morgen of zaterdag ga ik een mobiel internetdingetje halen. Ik zit nu al een week bij een ander thuis. Die kosten zal ik dan maar proberen te verhalen op Ziggo. Al moet ik denk ik eerst nog even hun algemene voorwaarden napluizen om het een en ander goed te omschrijven. Eigenlijk zouden ze als ze niet weten hoe lang het duurt zelf zo'n dongel moeten verstrekken. KPN geeft je ook zo'n kreng totdat je echt online ben.
  Ik zit ook serieus te overwegen over te stappen naar ASDL en Digitenne.

  Vooralsnog is dit gewoon pure wanprestatie. Multikabel voorheen was fantastisch, dit hele Ziggo gebeuren is compleet :censored:.
   
 3. Net weer even aan de lijn gehangen. Ik ben zo :censored:ing :censored:vergemse :censored:ing :censored:sed!

  Men kan er echt niet meer druk achter zetten. Het zou de helpdeskmedewerker niets verbazen als het nog wel een maand zou duren. Of misschien wel drie maanden.
  Kon geen andere contactpersonen geven, etc, etc. Al zou ik elke dag 10 keer bellen kunnen zij niks doen. Redelijk te woord gestaan, daar is niks mis mee.

  Dit is toch :censored: :censored: :censored: :censored: ongelooflijk. Totaal geen reactie van hun kant uit. Niemand van dat error team die effe een mailtje stuurt of belt.

  Als ik zo behandeld wordt door een bedrijf, dan ben ik er gauw klaar mee. Zelfs al lossen ze het morgen op dan houdt ik een heel naar gevoel aan over.

  Als het mogelijk is dan ga ik dit weekend nog een alternatief regelen. Geen dongel maar een ASDL aanbieder. De TV werkt vooralsnog, maar misschien is dat Digitenne ook wel wat.

  Ik ga vanavond even een kickboxhangzak in elkaar trappen. Ik zit vol woede.
   
 4. Zooooo, ik wilde al eerder een bericht plaatsen maar dat leek me niet echt slim. Net als jou zat ik na thuiskomst ook vol woede. Ik zat ook al aan andere providers te denken, maar Digitenne zal ik nooit nemen en ADSL is hier geen optie.

  Ik begin zo langzamerhand net als jij gek te worden. Waarom belt men ***) niet even? Sorry voor schelden, maar hoe lang moet dat onderzoek door dat stelletje luilakken nog duren? Al heb je maar 2Mbit internet, nu helemaal niets en het is onze schuld niet eens. Ik word hier zoooooooooooooooooo schijtziek van. Je betaalt €100 per maand en die achterlijke gladiolen laten ons nu al een week zonder internet en telefoon. Storing kan gebeuren, maar laat dan in hemelsnaam ***) eens merken dat men zich inzet voor de klant. Al is het maar een telefoontje. En ja, je staat metvje rug tegen de muur.

  Nog even en ik pak die klote decoders en modem en pleur ze bij Ziggo door het raam. Ik trap natuurlijk dan wel eerst die rommel kapot :-)

  Excuses als dit bericht aanstootgevend is, maar ik ben het zoooooooo zat! Error-team... m'n reet!

  ***) mod edit : vloeken verwijderd.

  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 mrt 2009
 5. Inderdaad en zoals ik het bericht nu zie, verliest het de lading niet hehe. Inmiddels wel weer wat afgekoeld hoor... maar door de mod-edit, kan ik zelf ook niet meer het bericht aanpassen.

  Denk dat ik Ziggo maar opzeg per direct (misschien beetje coulance vanuit Ziggo) en maar opnieuw aanvraag. Misschien gaat dat sneller dan de gegevens herstellen... :confused:
   
 6. Je gegevens waren toch weg? Ik hoop dat je dan kan opzeggen. Ik zie de administratieve nachtmerrie al opdoemen.
   
 7. Het [profiel is uit de modem verdwenen omdat men een oude database heeft gebruikt. Alle wijzigingen na die samengestelde database zijn weg. Modem komt keurig online, maar zoals al netjes verwoord door Excalibur, krijgt de modem geen gegevens binnen betreffende internet en telefonie. Dus we kunnen helemaal niets! En men laat je maar gewoon zitten. Geen mededelingen, geen verwacht tijdsbestek, geen excuses door die f*ck-fout van hun. Je begrijpt, ik zit niet gauw met de handen in het haar, maar dit is echt te erg voor woorden. Ik kan nog leven met een storing waarbij de snelheid tijdelijkmaar 2Mbit is, maar compleet afgesloten zijn door hun schuld? Nee, dat gaat er bij mij niet in.

  Ja sorry baas, ik kan thuis niets uitzoeken, geen internet, dus je hoeft ook geen mails te sturen en zo. Voor mijn werk (directiechauffeur) is navigatie is erg handig, maar als je zoveel dingen uit moet zoeken in België, Duitsland en Frankrijk, moet je gewoon internet hebben en dan biedt een iPhone (of welke telefoon dan ook met i-net toegang) ook geen oplossing. Hotelreserveringen gaan ook erg moeilijk en om nou voor elk wissewasje weer naar de zaak te moeten, dat schiet niet op.

  Kortom, veel te veek gezeik door toedoen van Ziggo en er kan nog niet eens een heel klein excuusje van af... :giveup:
   
 8. Opzeggen en opnieuw invoeren gaat niet lukken... Aldus een medewerker vanmorgen. Deze zat weer te zwammen over onderzoek naar slechte lijn en gevaren van storingen voor de omgeving.
  Maar oplossen ging deze week zeker niet lukken.

  Het ene end weet niet wat het andere doet daar.
  Het is gewoon supertriest.

  Over het opzeggen.... Tja, wat valt er op te zeggen?

  ADSL here I come.
   
 9. Dan raak je je telefoonnummer e.d. kwijt, dus opzeggen lijkt me niet zo'n goed idee.

  Eigenlijk zou Ziggo je een tijdelijke (nieuwe-klant) aansluiting/profiel moeten kunnen geven als het herstellen van de database langer duurt zodat je in elk geval kunt internetten en uitgaand bellen. Dat moet technisch niet zo'n probleem zijn want nieuwe klanten kunnen ook gewoon ingevoerd worden.

  (Dit voorstel hebben we als gebruikersvereniding ook bij het management van Ziggo ingeschoten en om uitleg gevraagd waarom het zo lang moet duren voordat een account weer opnieuw is ingevoerd en gevraagd wat de impact en oplostermijn voor deze problemen is)
   
 10. Cees, bedankt voor je reactie. Ik accepteer echter niet hoe Ziggo hier mee omgaat. Dit is echt te belachelijk en gaat je voorstellingsvermogen compleet te boven. Dit weekend gaat er een aangetekende brief naar toe met de mededeling dat ze ingebreke zijn inclusief de sommatie dit op zeer korte termijn te herstellen. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo met zijn klanten omgaat. Ik ben het helemaal zat en dat kleine beetje vertrouwen wat er nog was is helemaal weg. Ik snap het gewoon niet meer...
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina