1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E37-32 op History HD

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door wincook, 18 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wanneer ik zap naar History HD krijg ik direct de melding E37-32. Heb ook al contact gehad met de klantenservice met het advies om de decoder, Humax 5050c, te resetten naar factory defaults. Dit heeft niet geholpen. Alle andere kanalen zijn perfect. Iemand een idee?
   

 2. Gebruik je wel het netwerk ID voor Ziggo winschoten?

  Dit is 9600, als je bv Groningen gebruitk dan zal je enkele kanalen waaronder History HD niet kunnen ontvangen.
   
 3. E37-32 foutmelding

  Het netwerkid voor Winschoten, mijn postcode is 9675aa, volgens de gebruiksaanwijzing, is 9700 deze wordt ook gebruikt. Heb hem nu omgezet naar 9600 en nu werkt hij wel. Bedankt voor de oplossing. Maar wel een grove fout in de gebruiksaanwijzing.
   

 4. Klopt!
  De paarse "Handleiding Digitale Televisie" versie 1.1 uit Januari bevat drukfouten. Deze zijn als het goed is ook uit de startpakketten verwijderd.
  Kan natuurlijk altijd zijn dat je dealer deze toch nog heeft mee gegeven.

  Voor iedereen die de juiste zoekt deze staat op:
  http://www.ziggo.nl/klantenservice/installatie-downloads/handleidingen/ (bij handleiding Digitale Televisie), binnenkort zal er overigens en verbeterde versie komen te staan, maar die nu online staat heeft wel de juiste netwerkcodes, dit is dezelfde die nu bij de startpakketten zit.
   
 5. Foute netwerkid

  Ja bij mij is ie dus wel fout. en ik heb al heel wat keren die code ingevoerd maar vergeet hem steeds en dan zoek ik hem op op internet. Maar deze keer heb ik het boekje geraadpleegd en ja dan gaat het fout.
   
 6. In de online handleiding en die we nu bij de start pakketten leveren niet:

  Jouw postcode 9675AA

  Volgens de handleiding

  9661 t/m 9699 369.00 9600

  Je hebt dus waarschijnlijk die versie 1.1 gehad met drukfouten die niet mee mochten met de startpakketten, versie 1.2(maart) en ook alle andere versies bevatten wel de juiste gegevens en die staat nu ook online.
   
 7. Hier dezelfde foutmelding alleen dan op eurosport HD. Terwijl History HD gewoon open staat en ik geen HD abbo heb. Vreemd........
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mrt 2009
 8. update 19.10: zelfs zonder smartcard werkt history HD en dezelfde foutmelding bij eurosport HD. Heb nou de helpdesk aan de lijn maar die snappen er ook niks van. Alles gereset en nog steeds hetzelfde! niemand anders met dit probleem?
   
 9. ik woon in Assen 9407 en had ook geen history channel en nu net op 9600 gezet (handleiding zegt ook hier 9700) en nu werkt ie wel goed. De handleiding is nog niet goed volgens mij
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina