1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Preview periode 6 a 8 weken

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door SIGGO, 18 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee, dat zei ik toch ook.
   
 2. Het is heel simple, als het goed is gaat een niet geregistreerde kaart veel langer mee dan 4 a 8 weken. Ik doe dit al ruim 1 jaar. Het gaat erom dat je de decoder niet uitschakeld.
  je moet de volgende dingen letten
  -De decoder mag niet in standby modus komen
  -En je moet het kaartje niet in en uit de decoder halen

  Wij hebben nu 3 kaartjes verbruikt.
  Voor de mensen die in het Casema gegeelte wonen:
  Bij Block winkel waren ze € 9.95. :thumb up:
   
 3. Handig trucje ja, dat Smartcard wisselen. Ben alleen benieuwd hoeveel meer je kwijt bent aan stroom door de decoder nooit op standby te zetten, bij bijvoorbeeld de Humax 5050-C is het stroomgebruik in standby significant lager, maar dit verschilt per merk aanzienlijk.
   
 4. eerlijk, heb ik niet op gelet. Ik denk dat het energie gebruik lager is dan het duurste dig. tv pakket.
  kheb trouwens een samsung DCB-B270r
   
 5. Nou jongens, zet 'm op, gaan we weer..naar de volgende ronde..:thumb up::pompom:
  Elke week dus even rapporteren, zo van: "De...week gaat nu in."
   
 6. Lijkt me onzin dat dit invloed zou hebben op de lengte van de preview periode. De periode gaat in op het moment dat je het kaartje voor het eerst in een werkende decoder steekt en de lengte van de preview periode wordt bepaald door signalen die Ziggo via de kabel verstuurt, die lengte is niet op voorhand op het kaartje vastgelegd als je dat nieuw koopt.
  Ik heb de indruk dat Ziggo de lengte van de preview periode weer heeft teruggebracht naar normale proporties. Een vorig kaartje dat ik gebruikte ging inderdaad heel lang mee, maar een tweede identiek en gelijktijdig aangeschaft kaartje een stuk korter.
   
 7. Mijn tweede smartcard heeft het precies drie weken volgehouden. Balen voor mijn vrouw die vanmiddag Roland Garros wou kijken op Sport1.

  Gelukkig hebben we de IPTV pilot in huis, waarin Sport1 ongecodeerd wordt doorgegeven (ivm de pilot). Morgen haar deze ontvanger maar even uitleggen.
   
 8. Ik heb er helaas maar 4 weken van kunnen genieten;
  Beetje sneu dat het aflopen van de preview periode wel automatisch gaat, maar het activeren van de gevraagde abonnementen na 6weken nog steeds niet is doorgekomen bij Ziggo, terwijl me dit ook niet meer dan een digitale handeling is.
   
 9. Activatie was bij mij binnen een dag volledig verwerkt, inclusief vermelding op Mijn Ziggo (aangemeld via de website).
   
 10. Ik heb op dit forum tot nu toe steeds begrepen dat dat nu juist wel het geval is. Welke feitelijke informatie heb jij daarover dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina