1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. yep
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 2. Zo...dus ik heb al 2x geluk gehad. Ik heb niets gereset e.d. Ook vanavond niet. Gewoon gewacht en na 4 minuten was de CISCO klaar met updaten.
   
 3. Ook hier een update binnen. Vanavond had ik een klein zwart blokje op mijn (gewone) breedbeeld TV en dacht dat het aan de digitale ontvanger lag.

  Deze via de afstandbediening uitgezet en opeens stond loading te knipperen op het scherm van de Cisco. Later ging dit uit en stond loading gewoon vast in het display. Na 1 1/2 uur heb ik de stroom maar even een minuut van de ontvanger gehaald en hierna bleek ik de nieuwe firmware te hebben (gelukkig).

  btw Het zwarte blokje had ik ook op mijn analoge signaal. (diverse zenders). Na ook een uit en aan zetten van de tv was het weg :confused:
   
 4. ik heb ook een 2e update gehad (die de 1e keer is blijven hangen). Volgens mij zijn beide updates hetzelfde, of niet? :)
   
 5. Sinds 21:00 stond ie op "Load" en op 't scherm "Updating in progress". Stroom eraf en erop en hij doet 't inmiddels weer.
  1) Doe een ander tijdstip voor de massa; automatisch updaten om 21:00 als iedereen TV zit te kijken is niet handig;
  2) Voor de massa straks een Q&A mee waar dit soort "oplossingen" beschreven worden .. tenzij de servicedesk graag gebeld wordt voor herstarts.

  Wel vreemd dat men het uitmelken van commerciele mogelijkheden (on demand, net gemist en die andere ongein) ogenschijnlijk belangrijker vind dan het oplossen van bestaande problemen (en dus de acceptatie van het apparaat cq de pakketten).

  Iemand al changelog gevonden? Zappen is nog steeds :sleep: t.o.v. de goedkoopste Humax
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mrt 2009
 6. Kreeg ook weer een update voor mijn kiezen. Ook bij mij moest de stekker eruit omdat hij bleef hangen.

  Zelfde FW versie 1.1.0.E, alleen staat bij bij de beveiligingscode nu standaard op 00:00u en uit. Kennelijk dat ze dat veranderd hebben met een spoedupdate?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 mrt 2009
 7. Ik heb gisteren meteen de automatische update uitgezet.
  Ik vind het nogal vreemd dat Ziggo het door mij aangeschafte apparaat aanpast (zoals de pincode) zonder ook maar enige vorm van communicatie te doen over wat er is/wordt aangepast.
  Anoniem is ooit begonnen met een thread Laatste software versie en informatie om informatie te verstrekken.
  Hij heeft hier ook vermeld dat hij op zoek zou gaan naar wat er veranderd is.
  Maar er komt geen informatie. Ziggo hult zich in stilzwijgen.

  Als ik een software pakket aanschaf en dit later wil updaten, is er altijd een changelog beschikbaar dat ik kan lezen voor ik de tot een update besluit. Dan kan ik kiezen.

  Omdat ik hier las dat er weer een update was die functioneel niet veel leek te doen heb ik hem toch even aangezet en 3 minuten later was de update klaar. Ik heb nu de automatische update weer uitgezet.
  Op deze manier is het mijn keuze om in de toekomst weer te updaten.

  Als laatste doe ik nog een oproep aan anoniem of kitaro1 om alsjeblieft informatie te verstrekken over het wat en waarom van deze update.
   
 8. En de uitrol van deze spoedupdate gaat uiterst belabberd.. :?
   
 9. Waar bleef ik hangen :rolleyes:
   
 10. Ook hier gisteravond vanaf rond 20.30 op "Load" en op 't scherm "Updating in progress". Toen ik 's avonds laat thuis kwam, stond het er nog steeds. Stekker er uit en lijkt het nu weer te doen.

  Begrijp ik het goed dat er een 2e firmware update was? In ieder geval maar de automatische update uitgezet.

  Ben redelijk tevreden verder over de Cisco, alleen teletekst kijk ik maar analoog, gaat stukken sneller + beeld er bij.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina