1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Er wordt constant gewerkt aan verbeteringen.
   
 2. Dat laatste is, denk ik puur toevallig samengevallen met het beschikbaar komen van de FW.
  Wat ik niet genoemd zie bij alle veranderingen is de ongebreidelde vermeerdering van de Favorietenlijstjes onder de OK-knop. Vind ik niet bepaald een verbetering. Want al die lijstjes zijn nog steeds maagdelijk leeg (nu ook de HD-lijst, zie quoot) en daar kan je niets aan veranderen.
  En nu is er dus ook een lijst Turks, Uitgebreid Turks, Hindi, Chniees, Gay Life Style, Eredivisie Live, en ga zo maar door. Alles wat Ziggo aan aparte paketten aanbiedt. Als je met de gele toets terug wilt van één van de eigen favorietenlijstjes (1t/m 5) naar Alle Zenders, toets je je een rsi-aandoening zo vaak moet geel worden ingedrukt.....
   
 3. Spontane update

  Ik kreeg net de update voor mijn kiezen. I zag iets knipperen in mijn ooghoeken, en ja hoor op de Cisco knipperde "Load". Wel vreemd dat dat zomaar tussendoor gaat zo'n update. Gelukkig alles goed gegaan. Wel was de resolutie voor HDMI teruggezet naar 576i, erg morsig beeld :). Verder maar eens kijken of alles het nog doet....
   
 4. Bij thuiskomst vanavond stond er "LOAd" op het display. Op het TV scherm stond "Updating, please wait". Dat duurde zo lang dat ik de stekker er uit en er weer in gedaan heb. Daarna leek de box op te starten, maar het display bleef leeg en het TV scherm zwart. Nog maar eens op standby gedrukt en daarna weer aangezet. Toen startte de box wel goed op. Er staat nu geloof ik een nieuwe SmartGuide versie op (218).
  De HDMI resolutie was bij mij nog wel gewoon 720p. De start- en eindtijd van de pincode lock staan beide op 00:00.
   
 5. Je kunt het automatisch updaten aan- of uitzetten in het systeem-instellingen menu.
   
 6. Op zich is het automatisch updaten wel handig, ik neem aan dat hij het niet gaat doen als je aan het kjken bent of wat aan het opnemen...
  een automatische update tussen bijv 00.00 en 06.00 lijkt wat logischer.
   
 7. Hier precies hetzelfde probleem. Dit is geen apparaat om op een gemiddelde gebruiker los te laten. Installeren was al geen pretje. Interactieve TV doet het nog steeds niet.
  Na de eerste update gisteren was het apparaat 'bevroren' (stekker er uit, daarna deed hij het weer). Daarna gisteravond de problemen rond de pincode.
  Vanavond rond 7 uur opeens LOAD op de display (apparaat stond uit). Maar dat ging nooit meer weg. Twee keer de spanning er af moeten halen.
  Tip voor in de handleiding: zet er in dat je hem moet aansluiten op een makkelijk te bereiken stopcontact. Een reset knopje op de voorkant was wel handig geweest.

  Itv en net gemist doen het nog steeds niet.
   
 8. Gisteren gemerkt dat de CISCO een update had gehad. Tijdens het inschakelen moest men ineens een pincode invoeren. En net TV gekeken, ze de CISCO op standby en ik krijg wederom een Update.

  Load begon weer te knipperen en op het scherm een witte balk met tekst UPDATE IN PROGRESS.

  Firmware versie 1.1.0.E (*Volgens mij hetzelfde als gisteren)
  Core versie C020130
  NP versie PVR1.8.60
  Loader 3.1.0
   
 9. hier ook de tweede gehad inclusief blijven hangen ...
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 10. Hier hetzelfde. Cisco stond op standby en de klok op het display was ook niet meer zichtbaar. Nu aangezet en er staat "Updating in Progress... Please Wait" op het scherm.

  Als ik de andere berichten mag geloven gaat hij hier niet doorheen komen en moet ik de stroom eraf halen dus?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina