1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat zou heel mooi zijn en voor mij als het alleen dit zou zijn reden genoeg zijn om ERG blij te zijn met de FW update. Heb nog geen tijd gehad om dit zelf te testen, maar dit was by far mijn grootste ergenis.

  Je kunt je voorstellen dat telkens de laatste 5 minuten van opnames missen dramatisch is voor de Wife Acceptance Factor...

  Als dit dus idd zo is ben ik zeker niet teleurgesteld. Ze hebben dan iig de wat mij betreft by far prio 1 bug opgelost.

  Overigens heb ik in de zeer beperkte testing van de nieuwe FW bij mij nog geen HDMI handshake issues meer kunnen bespeuren. Is dit ook opgelost of is het gewoon toeval?
   
 2. Zo alles draait weer, 3 harde stops verder en 1 reset naar fabrieksinstelingen, eindelijk de firmware geïnstalleerd.

  Tot nu toe wel blij met de het uitgebreidere iTV gedeelte en het snellere zappen.
   
 3. Ik zie het verband niet helemaal tussen de installatie van Interactieve TV en het geluid bij teletekst? Hier werkt het toch echt pas na de firmware update.
   
 4. Hoi,
  Ik had precies hetzelfde probleem en werd er ook helemaal gek van. Uiteindelijk heb ik de stroom eraf gezet en weer aan. Het apparaat vervolgens zo een half uur laten staan dus geen knoppen aanraken en/of aanzetten. Dit pas na een half uur weer pas doen en toen was pas de nieuwe firmware geladen. Volgens mij kan men ook beter aankondigen wanneer er een nieuw release is, wel zo makkelijk.
   
 5. Bij mijn Cisco was het vrij willekeurig. De ene keer had ik wel geluid bij teletekst en de andere keer niet. Kan nu niet bepalen of het is opgelost, Wat wel opvalt is dat het geugen van teletekst nog steeds 1 pagina is! Een TV van begin jaren 90 had al geheugen voor enkele honderden pagina's. Oftewel, wel of geen geluid bij teletekst maakt niets uit teletekst in de huidige vorm is nog steeds niet bruikbaar.

  Ik vraag me ondertussen toch echt af a) waar blijven de release notes en b) waarom heeft deze (zeer beperkte update) een half jaar op zich laten wachten???
   
 6. De Firmware update duurde hier overigens niet langer dan een minuut of 3. Het verschilt dus behoorlijk van machine tot machine en of van regio tot regio.

  Er zit nu al PPV in, een paar betaalfilms en dat zal vast snel uitbreiden. PPV voor bijvoorbeeld live-wedstrijden zie ik niet gebeuren. Commercieel gezien is het veel interessanter als je een abbo neemt.

  De conclusie dat het een uitbreiding ipv een bugfix lijkt me overigens een beetje voorbarig. Hoewel eea is veranderd aan de interactieve kanalen zijn er wel degelijk zaken aangepakt zoals het schijnbaar aanpakken van de "herhaald opnemen via EPG" bug, klokje in de EPG en zapsnelheid. Daarnaast zullen ongetwijfeld een aantal minder zichtbare zaken onder de motorkap aangepakt zijn. Verdere uitbreiding van functionaliteit zoals bijv 2 kanalen gelijktijdig opnemen heb ik nog niet gevonden.

  :oyeah: Zooooo herkenbaar! :wink:

  ... en c) Hoe kan het na een half jaar testen dat we toch met zijn allen om 8 uur 's avonds een pincode mogen intoetsen? Tsja met testen tijdens kantooruren kom je er niet achter nee..... :roll:
   
 7. Pincode

  Het probleem met de pincode intoetsen kun je als volgt oplossen:
  Via menu naar "Instellingen/Beveiligen".
  "Blokkeren vanaf" wijzigen naar 00:00.
   
 8. Krijg je dan niet gewoon om 0:00 alsnog de vraag om een pincode?
   
 9. Nee, dan krijg je die vraag niet.
   
 10. Kitaro??

  hoe lang word de cisco eigenlijk doorontwikkeld. heb het idee dat buiten het interactive gedeelte het erg langzaam gaat. de zapsnelheid erger ik me echt kapot aan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina