1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toch ook een lichtpuntje: er is iets van HD in de tvtheek beschikbaar, hoewel je goed moet zoeken (die interactief menus zijn echt rampzalig).

  Naast een paar betaalfilms (die gaan we dus maar niet testen) een opera van Aida in HD en de serie "Hotel Babylon" ook in HD en dat ziet er toch wel heel prima uit. Overigens toch wat raar dat "Friends" opduikt in de "Films in HD" categorie en vooral omdat deze alles behalve HD is..... De hele portal indeling is sowieso wat rammelig.

  Voor de rest ... afgezien van een klokje in de EPG (waarom nou niet gewoon zo'n humax lijntje op de juiste tijd... zucht) en een iets verbeterde zapsnelheid heb ik nog wat moeite om de verbeteringen te zien.
   
 2. Het zou fijn zijn als Anoniem of een andere Ziggo-medewerker de definitieve change log zou kunnen plaatsen...

  Verder moet ik zeggen dat na nog wat langer testen het er wel op lijkt dat de DVB-ondertitels op Discovery HD nu niet meer af en toe wegvallen.

  Verder vallen de wijzigingen inderdaad wat tegen: nog steeds geen optie voor de originele resolutie via HDMI, nog steeds geen betere manier om favorieten in te delen, nog steeds geen teletekst-ondertitels, nog steeds geen mogelijkheid tot het maken van 2 opnames tegelijkertijd, etc.

  Ondertussen is er wel gewerkt aan allerlei features die (nu nog) nutteloos zijn, zoals de pay-per-view en een berichten-systeem :confused:
   
 3. Kleinigheidje, maar toch: geluid blijft hoorbaar tijdens het bekijken van teletekst.
   
 4. Het lijkt er idd op dat ze de interactiviteit belangrijker vinden dan de pvr functie.
   
 5. Dat deed hij voor de firmware update ook, maar alleen nadat ik Interactieve TV had geinstalleerd.

  Righard
   
 6. "betaal" programma's kun je starten met pincode 0000. Uiteraard maar 5 sec gekeken omdat niet duidelijk is of je werkelijk moet betalen.
   
 7. Vanochtend een reboot moeten doen. De zender stond vast op Ned 3, de banner bleef inbeeld. TV ging gewoon door, maar de Cisco stond zo vast als een huis. Aan/uit know werkte ook niet, dus de stroom er maar vanaf :no:

  Ook het instellen van opnames in veranderd. Na aan te geven in het EPG dat je een programma wilt opnemen, kon je normaal de begin- en eind-tijd wijzigigen (eerder starten, later doorgaan). Dat kan nu niet meer direkt. Je moet eerst zeggen dat de Cisco hem moet opnemen om daarna de Opname Instelling te wijziggen.

  Zappen gaat nu (in verhouding) veel sneller :wink:

  Mijn HDMI handshake probleem is er nog steeds, dus ik ga ervanuit dat in de firmware hier niets gewijzigd is :cry:

  Het menu ziet er wel wat beter uit, alleen had ik persoonlijk wat meer aandacht besteed aan de problemen die openstaan dan aan de nieuwe features die nog niet in gebruik zijn.

  Righard
   
 8. Ook met 5 seconden heb je de film al besteld en betaald dus kan je de rest met zo goed ook bekijken. Na betaling heb je 24 uur toegang. Ben idd ook benieuwd of we daar een echte rekening voor krijgen of dat we ook dat onderdeel kunnen testen....
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 9. Het is gewoon duidelijk dat dit een uitbreiding op de huidige functionaliteit is ipv openstaande bugfixes die zijn opgelost.

  Ik moet wel zeggen dat er waanzinnig veel mogelijk is zo te zien. Ik hoop ook dat PPV er dan in gaat komen ipv alleen wedstrijden die al gespeeld zijn :)

  Weet iemand dat?
   
 10. Waar blijven release notes??

  Het is ten eerste erg teleurstellend om te zien welke gemelde bugs er in een half jaar :sleep: tijd zijn opgelost (bijna geen een, al is dat lastig te beoordelen want er zijn geen release notes).

  Ten tweede is het erg jammer dat er niet wordt aangegeven door Ziggo dat er een nieuwe release aankomt en welke wijzigingen er in zitten. Je zou verwachten dat er in dit forum wat over wordt gemeld aangezien er wat draadjes over zijn gestart, maar ook op Ziggo.nl staat helemaal niets.

  Ten derde is het bijzonder jammer om te zien dat de meeste energie is gaan zitten in functies waar ik weinig tot geen bugs over gelezen heb, namelijk interactieve tv..... Erg jammer!

  Is het bedoeld als zoekplaatje, raad eens wat de wijzigingen zijn :confused:?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina