1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Oh, en nog iets heel irritants;

  Bij opnames van twee opvolgende programma's op hetzelfde net mis ik steeds net klein deel tussen de programma's. Mijn Pioneer HDD recorder ging gewoon naadloos over.
   
 2. Hier heb ik ook meerdere keren last van gehad. Heb er nog niet echt een oplossing voor. Gooi nu eerst de verkeerde opnames weg,zet hem uit, en zet de opname er later weer in. Dit gaat meestal wel goed...:roll:
   
 3. Of 1 keer helemaal resetten om alle oude meuk van de vorige firmware te verwijderen . Mijn ervaring is dat het nu weg is.
   
 4. Klopt, en daarna de stroom er af helpt ook vaak, maar het blijft onbetrouwbaar en een schande voor een apparaat van 400 euro :evil:
   
 5. Inmiddels 459 euro.
   
 6. Icm met een tweejarig abonnement op interactief totaal (16,95 p/m) kost ie EUR 130. Ik weet dat dat bij elkaar (24 * 16,95 + 130 = 536,80) een hoop geld is, maar als je toch al een abonnement op Interactief Totaal wilde hebben en dus 16,95 per maand uit wilde gaan geven (wat niet geheel raar is als je een interactive box wilt hebben) is het een prima deal (en heel wat minder dan wat ik er vorig jaar voor betaald heb helaas.....:cry:).
   
 7. maar dat is dan inclusief breedband versterker en aansluitmatriaal
   
 8. Dat zat er ook bij toen er nog 399 betaald moest worden. :?
   
 9. Niet helemaal, de prijs stond wel als zodanig op de website, maar die was gewoon onjuist, zoals verschillende medewerkers mij indertijd verzekerden. De prijs is dus niet veranderd, alleen de onjuiste weergave ervan.
   
 10. Onzin. Meerdere mensen, inclusief ik, hebben hem voor 399 euro INCLUSIEF versterker/aansluitpakket.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina