1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe firmware

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door xahmol, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik vraag me af waar de "agenda" voor dient. Hierin staat bij mij een oude opname die verwijderd is.

  Dat half groene bolletje was bij mij altijd al zo.
   
 2. 1. Na de 2e update (die dus vast was gelopen), is de klok ineens een uur achteruit gezet:?:

  2. Veel 'zenders' zijn volgens de epg ineens uit de ether:?: (maar dus wel gewoon nog te zien).

  3. Een vraag, waarvan ik hoop dat er iemand het antwoord weet: hoor ik tijdens de testperiode niet de beschikking te hebben over het Digitale Totaalpakket?
  Dat is nl. bij mij niet het geval; heb alleen toegang tot zenders uit het standaardpakket.
   
 3. Tot voor een uurtje geleden had ik hier dus wel de beschikking over het totaalpakket (incl. HD zenders) maar deze vielen ineens (midden in de nacht dus) uit.
  Vanaf nu heb ik dus het gewone standaardpakket waardoor ik dus niet volledig alles uit kan testen.
  Was dit de bedoeling wel?
   
 4. Lieve tester,

  Het is een test van Interactieve Televisie. Wat heeft het totaalpakket daar in hemelsnaam mee te maken? Je wordt geacht de interactieve stukken te testen en niet de hele dag naar 711 te kijken...
   
 5. In 1 van de enquetes die ik gekregen had in verband met de test werd onderandere gevraagd of ik de HD uitzendingen had bekeken, dat kan dus alleen als ze het ook doen.
  Logisch dus dat ze dan onderdeel uitmaken van het testpakket!
  Verder worden er ook veel vragen gesteld over het gebruik van de decoder en die gaan niet alleen over interactieve TV.
   
 6. firmware

  Ik zit in den helder en heb al een cisco ,maar de interactive tv werkt hier nog niet .Worden er wel update's doorgestuurd door ziggo ?,want bij mijn PVR staat bij menu/info nog steeds Firmware 1.0.2.5 en Iguide versie 1.12.0.164 .
   
 7. Ik denk trouwens dat ik nog een update heb gevonden, alleen beetje raar dat die niet in de changelog staat. Voorheen kon volgens mij de zoekfunctie alleen op begin van de string zoeken (daardoor kon ik "De Mike en Thomas Show" niet vinden als ik op "Mike" zocht), nu werkt dat wel. De zoekfunctie is nog steeds niet helemaal logisch, omdat de cisco na het invoeren van iedere letter de hele EPG doorzoekt voor de tot dan toe ingevoerde lettercombinatie (of de subset van de vorige search), dus voor de eerste 2 of 3 karakters is de search zo traag als dikke fecaliƫn door een trechter. Maar ja, snelheid is voor die hele Cisco sowieso een issue. Oh ja, en het search item in het menu staat nu als default op "Titel" in plaats van "Default".

  Dus toch weer een verbetering die mijn gebruikerservaring iets beter maakt. Jammer dat de Humax dit allemaal al heeft en door de snelheid nog steeds mijn voorkeur. Vooralsnog gaat de Cisco eind april gewoon terug in de doos.
   
 8. Volgorde favorieten en volume lock sommige HD kanalen

  Net terug van vakantie en wat prettig om te zien dat de firmware update eindelijk is:applause:. Heb nog geen tijd gehad om te checken of al mijn 'wensen' zijn ingewilligd, maar uit het lijstje van Kitaro blijkt dat het er in elk geval een aantal zijn! Wat ik niet zie staan is de door mij zeer gewenste mogelijkheid de favorietenvolgorde aan te passen (zoals ik bij mijn oude samsung zapper boxje wel kon), en het probleem met het volume van de (of een paar van de) HD kanalen, maar zal dat straks thuis meteen checken! Fingers crossed...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina