1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

vrijdag 13 maart overal interactive TV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door veerlj, 17 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tja, eerst onderling alles afstemmen....

  Dan weet je dus zeker dat je nooit meer iets hoort voor Ziggo iets officieels naar buiten brengt. En dat zou ik wel weer erg jammer vinden.

  Heb persoonlijk liever dat, desnoods onder voorbehoud, mensen als Kitaro en Infje dit soort dingen wel melden, dan weet je wat er mogelijk aankomt.

  Maar als iedereen hier ze meteen gaat afslachten als het uiteindelijk net iets anders loopt horen we natuurlijk nooit meer wat.

  Is overigens niet dat ik om1 wil aanvallen, begrijp zijn post ook wel, probleem is alleen dat work in progress informatie en alles eerst afgestemd hebben gewoon niet samengaat en ik dan toch liever de, mogelijk foutieve, work in progress info wel heb.
   
 2. "afslachten?" ik dacht dat ik redelijk netjes was ;-)

  Maar inderdaad, als er een voorbehoud was gemaakt was het allemaal goed geweest, zoiets als "volgens de planning zou het vanaf nu moeten werken, maar ik vraag het even na".

  Ik wil de Ziggo medewerkers niet afschrikken, zoals ik al zei waardeer ik het dat ze op dit forum posten. Ga vooral door!
   
 3. Afslachten was niet zozeer aan jou gericht, vandaar ook mijn nuancering in de alinea daarna. Waar ik meer op doel is dat als iemand van de Ziggo VOD desk hier roept 'de nieuwe FW is er in maart' je hier tientallen berichten ziet verschijnen van dat Ziggo dit en dat is omdat die FW er niet exact op 1 maart is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina