1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

ftp commander probleem wanadoo/ziggo

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door josee, 16 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. goedenavond,

    ik zit al 2 avonden dit forum door te spitten, maar kan geen oplossing voor mijn probleem vinden. :oops:
    ik ga proberen mijn probleem uit te leggen, want ik heb er dus totaal geen verstand van, mijn man deed dit normaal altijd, maar die is overleden.

    Ik heb een programmatje dat heet ftp commander, daarmee kon ik fotos ( op onze website ???) plaatsen om ze dan zo weer op bv een forum te zetten. Die doet t niet meer :cry:

    aan de rechter kant van dat programma staat iets van Ipswitch dat moest ik dan dubbel klikken en dan kreeg ik aan de linker mn "foto"s" te zien.....toch :?

    Nu hadden wij eerst wanadoo wat veranderd is in ziggo.

    als ik nu op properties klik, was de instelling: ( die had ik opgeschreven)
    bij name:lpswitch
    bij ftp server:home.wanadoo.nl
    bij user id:anonymous
    bij password: ja het paswoord dus
    bij name:Onze naam dus

    nu heb ik al gelezen dat ik iets anders bij ftp server moest neerzetten nl:
    homedrive.ziggo.nl ipv home.wanadoo.nl
    en bij name: naam@ziggo.nl dus naam plus @ziggo.nl

    dat heb ik geprobeerd, maar dan werkt het programma nog steeds niet

    Heeft iemand enig idee, wat ik fout doe

    alvast bedankt
     
  2. zou nu moeten zijn:

    bij name:lpswitch
    bij ftp server:homedrive.ziggo.nl
    bij user id:volgens moet hier wat anders staan, nl hetzelfde inlognaam als voor je E-mailaccount (bijv naam@home.nl of in jouw geval naam@wannadoo.nl)
    bij password: ja het paswoord dus (inderdaad je paswoord voor je E-mail)
    bij name:Onze naam dus

    Mail ontvangen van Ziggo in okt. '08: Inloggen op je Website
    U gebruikt uw volledige e-mailadres en wachtwoord om uw website te uploaden. (Dit dus ook in je FTP-programma zetten.)

    Zie ook http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=11781
     
  3. :sad: niemand een idee....?????? ik heb topics doorgelezen, en geen oplossing gevonden, heb van alles veranderd en geprobeerd maar t lukt gewoon niet
     
  4. ik heb het zelfde gehad een paar maanden geleden,en na een tigtal telefoontjes naar de HD [waar men bleef volhouden dat het niet aan Ziggo kon liggen] kwam men er na 3 weken toch ineens achter dat mijn "gebruikersnaam en wachtwoord" niet meer herkend werden op de server aldaar...
    men moest dat toen intern bij ziggo weer doorvoeren/instellen,ik zelf kon het niet veranderen in "mijn ziggo" account,die voerde het niet meer door.

    ik gooi maar even een balletje op.
    zelf gebruik ik coreftp.
     
  5. Zelf gebruik ik Ipswitch WS_FTP pro v9, dus het lijkt mij dat ik bijna hetzelfde moet invullen als jij
    Bij mij heb ik gevuld:
    bij ftp server cq hostname:homedrive.ziggo.nl
    bij user id:mijn emailadres (x.xxxxx@home.nl) <> zie je emailaccount
    bij password: je paswoord hetzelfde als bij je emailaccount
     
  6. ja had ik ook al geprobeerd, maar werkt dus niet.
    maar iig bedankt voor t meedenken
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina