1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

"Digitale standaardpakket terug naar 25 zender"

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door hvanbeek, 16 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. DutchMedia Weblog bericht: http://dutchmedia.nl/blog/?p=1548

   
 2. "Voordeel voor Ziggo is dat ze niet meer voor iedereen de auteursrechten voor buitenlandse publieke zenders als ZDF, WDR, Rai Uno en France 2 hoeven te voldoen."

  Ik dacht dat daarom juist het hele zooitje gecodeerd was en dat men dus alleen voor mensen met een geregistreerde smartcard de licentiekosten betaald. Anders kunnen ze het net zo goed FTC zetten.
   
 3. Graag ook de prijs dan naar beneden stelletje.....
   
 4. Ik zou wel willen weten wie die "welingelichte kringen" zijn. Meestal citeert DutchMedia Gradus Vos, maar nu niet...
  Lijkt me overigens een broodje aap verhaal. Of moeten de technische investeringen voor de "Open Kabel" daarmee betaald gaan worden? Tel uit je winst!
   
 5. Flauwe 1 april grap.

  Door juist mensen over te halen digitale tv te nemen, krijgen ze meer bandbreedte tot hun beschikking want analoge tv neemt nou eenmaal meer bandbreedte in gebruik tov digitaal en dat zou door deze actie juist averechts werken (mensen stappen dan niet zo snel over van analoog naar digitaal met minder kanalen). In mijn ogen dus niet aantrekkelijk voor het bedrijf in kwestie ;) en een gegronde reden om dit bericht in twijfel te trekken... :schater:
   
 6. En trouwens... 'Mr' Digitale Kabel Televisie? Selectief qua opmerkingen betreffende copyright? Grappig :-) Het is een grooooooove schending...
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina