1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sony 40W4730 met alpha crypt

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door hercule, 16 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Ik heb recent een Sony 40W4730 gekocht icm met een AlphaCrypt (versie 3.18). Bij gebruik van de Ziggo Smartcard in mijn digitale decoder (Humax IR-FOX C) worden de TV zenders (250 st) doorgegeven. Echter bij gebruik in de AlphaCrypt module wordt dit beduidend minder, ongeveer 159 st waaronder een 50 tal radio zenders. Ik heb digitale kabel van Ziggo
  Kan iemand mij hierbij helpen ??

  gr,
  Hercule
   
 2. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Er wordt bij de Sony TV's een quickscan aangeraden bij het opzoeken van de zenders.

  Zie ook deze aanwijzingen van een Sony/Alphacrypt gebruiker:

  Aanvulling:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 mrt 2009
 3. Doman, bedankt voor je advies.

  Mbv de ‘yoz aanwijzigingen’ is het me gelukt om de benodigde instellingen te maken. Alles werkt nu perfect, nogmaals mijn dank

  gr,
  hercule
   
 4. Is er nog een verschil tussen de zenders die gevonden worden als je hem niet op 'gratis services' zet? Ik heb nu 249 zenders gevonden (2741). Ik mis alleen History HD naar ik kan aanzien.
   
 5. Ik denk niet dat het daar mee te maken heeft. Ik heb in het begin, toen ik mijn Sony toestel pas had, ook een keer meegemaakt dat ik één HD zender (in mijn geval EuroSport HD) miste. Ik heb toen de Symbol rate weer op automatisch gezet en opnieuw een snelscan uitgevoerd waarbij wel alle zenders werden gevonden. Sindsdien heb ik nog een aantal keren een snelscan uitgevoerd i.v.m. naams- of frequentiewijzigingen en daarbij worden consequent steeds alle TV en radiozenders gevonden. Probeer het dus ook eens met Symbol rate op automatisch zou ik zeggen. Het Netwerk ID (met voorloopnul) en de basisfrequentie (in MHz) moeten wel correct ingevuld staan. Verder is het essentieel om een snelscan te laten uitvoeren.
   
 6. Ik ben niet zo happig om elke dag een nieuwe snelscan te testen aangezien de Sony tuner de zenders willekeurig sorteert. Zit ik weer een half uur de boel goed te zetten :shock:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina