1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Dvd branden op de pc

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Soef, 16 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een draadloze ftp-verbinding gelegd tussen de PVR en de pc. Ik kan nu middels het freewarprogramma fptCommander mappen en/of bestanden van de PVR naar de pc halen.

  De vraag: Welke bestanden moet ik hebben om een opname (b.v. een film) van de HD van de PVR op de pc op een dvd te kunnen branden. De grootste bestanden die ik zie hebben de extensie .FS. Moet er geconverteerd worden? Kan ik voor het branden Nero gebruiken?

  -- Ik zou het op prijs stellen al een bepaalde senior-gebruiker niet deze discussie met een niet ter zake doende verwijzing direct zou willen sluiten! --
   
 2. Ik heb zojuist even gegoogeld, hoe schrijf je dat eigenlijk lol, na even zoeken en wat denken kwam ik wel wat tegen, maar het is tot nu toe algebra voor me.
  Als je zelf even via google zoekt naar HDTVtoMPEG2 dan vind je hoogst waarschijnlijk wel wat, zelf kan ik zo'n programma niet testen.
  Hoop dat ik je een beetje op weg geholpen heb.
   
 3. Genoemde "senior-gebruiker" gaf slechts verwijzing naar topics waar het onderwerp ook ter sprake komt. Als moderator wordt je door dit soort opmerkingen getriggerd en ben ik het er dus mee eens dat dit daar thuis hoort.
   
 4. Reactie

  Ik wil hier geen discussie starten over het nut van een antwoord, maar wel over de wijze waarop dit gebeurd.

  1. De verwijzingen (linken) hadden geen enkele relatie tot de vraag over het omzetten van TS bestanden naar MPEG, maar verwezen naar twee topics waar het opzetten van een FTP verbinding of USB transport beschreven stonden, een voor mij -zoals ik in de vraag schreef, al gepasseerd station;

  2. ‘Kijk hier’ is dan een tekst die bij mij niet echt aanslaat;

  3. Het met het gewraakte antwoord daarna direct afsluiten van de discussie helpt dan ook niet echt.

  Ik wilde mij met de opmerking vrijwaren voor eenzelfde teleurstellende ervaring. Ik heb overigens al een perfect antwoord gekregen. Verder, prima forum. Compliment voor de moderatoren.

  Ps. Ik zag dat bedoeld lid nu weer met een ander een dispuut had, ik ben (was) kennelijk niet de enige.
   
 5. Het antwoord op je vraag is wel degelijk te vinden ergens op het forum, maar sommige threads zijn inmiddels zo groot dat het wel erg moeilijk wordt om iets terug te vinden. Een FAQ ergens op het web zou niet gek zijn.

  Je hebt in ieder geval alleen de .TS bestanden nodig. Die kan je met behulp van bijvoorbeeld VideoReDo knippen en omzetten naar een voor DVD geschikt MPEG-2 bestand en branden. HDTV2MPEG2 werkt helaas niet meer bij deze nieuwe decoder, bij de 9200C werkte het wel.
   
 6. Dank je wel

  Prog. gedownload. Zal het, ben nu op mijn werk, vanavond proberen. Dit programma kan ook editten zag ik. Dat zou geweldig zijn, want dan kunnen die vervelende reclameblokken er ook uit. Jammer dat dit niet op de PVR kan.
   
 7. Vederedo is nogal duur. Van ProjectX, dat hier ook ergens genoemd wordt, snap ik niets. Is er nog een alternatief om HD -ts bestanden om te zetten?
   
 8. Zonder nu de portable versie te willen downloaden.

  De naam van het HUMAX formaat n het menu is in de loop van de versies van ProjectX gewijzigd in Handan Fileformat. (zie hier http://forum.dvbtechnics.info/showpost.php?p=30310&postcount=2 ; ondanks wat hier staat had hij zich niet getauschd :oyeah:)


  Vergeet overigens niet dat dit programma alleen MPEG-2 ts streams (zoals in SD en Discovery HD) kan verwerken en géén MPEG-4/H264 ts streams (zoals in de meeste HD-kanalen).

  Voor H264 editing is, voor zover mij bekend, alleen TSPE van bitstreamtools geschikt. VideoReDo is op dit moment ook alleen MPEG-2, hier zit H264 in de pijplijn maar er wordt geen tijdplan afgegeven.
   
 9. Bedankt. Ik zie nu overigens als je hem op Nederlands instelt, dat er wel Humax bij staat, lol.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina