1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

help!!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door pete40, 15 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat kun je zo niet zeggen. Ik heb hier in Utrecht 3 kaarten, maar niet één van die kaarten is blauw.
   
 2. daar raak ik van in de war,,,,is het soms een ansichkaart:cool:
   
 3. Ja, met een foto van de Dom er op :) De nieuwe kaarten zullen allemaal wel blauw zijn, maar als je iets tweede hands over neemt is de kans groot dat er een oude kaart (die overigens gewoon gaat werken als het apparaat uit het Casema gebied komt) bij zit die zwart (met een beetje oranje) grijs (met het Casema logo) of paars (met de text "zeta card" erop) is.
   
 4. stadsie waor!!!
   
 5. Ziggo kaarten zijn blauw in Casema gebied... Iik heb het niet over kaarten uit de Casema tijd, alleen het gebied en nu? Mag ik dat nog steeds niet zeggen? Och jee, willempieeeeee toch :no:
   
 6. zo blauw als de lucht!!! thx
   
 7. De steller van de vraag wil via marktplaats o.i.d een tweedehands decoder met smartcard kopen. Hij moet er dus niet gek van opkijken als hij hierbij niet de door jouw genoemde blauwe Ziggo kaart krijgt maar geheel iets anders. Zo duidelijk ??

  (probeer ook even het verschil tussen "kun je niet zeggen"en "mag je niet zeggen"te begrijpen).
   
 8. Begrijpen.. tja... ik geloof dat ik in mijn berichten aangeraden heb om een nieuwe kaart te nemen ivm overnameperikelen, welke je hier veel leest. Dus zijn andere kleuren niet van toepassing. Bergrijp je dat? ;-) 9 van de 10 decoders op Marktplaats zijn sowieso al zonder smartcard omdat de verkopers vaak alleen de dedoder willen upgraden en de oude verkopen.

  [sarcasme]Maar goed, ik zal de logica wel missen... ;-)[/sarcasme]
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina