1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

A4 overzicht alle digitale radio en tv kanalen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LimboJohn, 15 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben op zoek naar een totaal overzicht van alle Ziggo digitale TV en Radio kanalen om deze op 1 A4tje te kunnen afdrukken. Op de Ziggo site kan ik deze niet vinden. Weet iemand die wel te staan?
  :?:
   

 2. http://www.ziggo.nl/producten/televisie/zenderoverzicht/

  Je gemeente invullen
  digitaal kiezen
  Print

  succes
   
 3. Zover was ik al gekomen, maar daarmee heb ik nog geen overzicht van de aanvullende digitale pakketten voor radio en TV. Voorheen kon je alles als 1 zenderkaart afdrukken ... Bestaat dat nog?
   
 4. Er staat een overzicht in de folder van eind 2008 (blz 5). Kost je misschien wel wat knutelen met de printinstellingen, want het zijn kleine lettertjes...
   
 5. Mijn ouders hebben gister de zenderkaart ontvangen. Deze lijkt erg op de kaart die hier boven staat, maar dan voor Limburg, maar wijkt toch een beetje af.

  Er staat onderandere een kolom met HD tv bij.
  Hierop is aangegeven dat in de loop van dit jaar MTV in HD toegevoegd zal gaan worden. Yes super, waarom BBC HD, één HD of een andere zinvolle zender (al dan niet SD / HD) erbij of terug (bijv. CBBC) als je deze kwaliteitszender kunt toevoegen. (Sorry MTV is gewoon totaal niet mijn ding, en gezien het feit dat nog heel veel clips en programma's in 4:3 zijn twijfel ik aan het HD gehalte van de zender.)

  De lijst meldt verder dat TV Limburg alleen analoog te ontvangen is, welk nu op 970 digitaal te vinden is. Gaat deze weer vervallen dan, dus niet meer digi zenders zoals de brief zegt maar minder.
  Op 971 zit nu bij mijn ouders Brabant 10, deze staat ook niet bij hun op de kaart, komt deze dan ook weer te vervallen...
  MTV HD erbij (1), TV Limburg en Brabant 10 weg (2)
  1-2 = -1
  Zoals de kaart op mij overkomt zal MTV HD een simulcast zijn van de huidige MTV en dus in het basis pakket komen, hij staat ook niet bij het HD pakket vermeldt.

  Hier een linkje naar de "limburg versie".
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 mrt 2009
 6. Nou MTV HD zal wel ergens in november erbij komen dan... Maar ik vind ook dat ze wel eens het HD pakket mogen uitbreiden, 4 euro per maand voor 3 zenders met veel herhalingen is teveel. Maar ziggo hult zich uiteraard in stilzwijgen over het zenderpakket.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina