1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aston Cam Irdeto of Alphacrypt CI op Sony 46W4000

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Togooz, 13 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik heb een Sony KDL 46W4000E gekocht, daar zit een CI module slot in, nu wil ik graag zon module kopen omdat ik ook hdtv heb aangeschaft van ziggo.

  Nu zie ik dat er 2 modules te koop zijn:

  Ziggo Alphacrypt CI
  Aston Cam module Irdeto

  Welke kan ik het beste kopen voor mijn televisie?

  Alvast bedankt!
   
 2. Ik lees ook dat de Aston werkt met Ziggo. Op sommige sites wordt hij al genoemd als de opvolger van de Alphacrypt. Ik heb er zelf echter geen ervaring mee. Ik gebruik zelf de Alphacrypt met firmware versie 3.18.
   
 3. Neem de AlphaCrypt Classic met de actuele firmware versie 3.18 omdat die gegarandeerd goed werkt op de Sony Bravia toestellen uit de W4000 serie. De recente Aston Irdeto module is veel goedkoper in productie en zou dus ook veel goedkoper aangeboden kunnen worden dan de AlphaCrypt (die behalve Irdeto2 nog een groot aantal andere coderingssystemen aankan), maar in de praktijk steken de handelaren dit prijsvoordeel gewoon in hun zak door de Aston aan te bieden tegen vrijwel dezelfde prijs als de AlphaCrypt. Niet doen dus, ga voor een module waarvan bewezen is dat die uitstekend werkt met de Sony.
   
 4. Ik heb dezelfde tv en met de Alphacrypt werkt het helemaal perfect!
   
 5. Ik heb ook een Sony KDL-46W4000 en heb gisteren een Alphacrypt Module (3.18) gekocht en hij werkt echt perfect. Het beeld is stukken beter dan via mijn Samsung DCB-P850R PVR. En nu heb ik ook 'n aantal HD kanalen erbij...:lol:
   
 6. Nou ik heb ook een alphacrypt module gekocht, blijkt echter een 3.16 te zijn maar werkt super goed. kan ik hem updaten naar 3.18 en wat voor een voordelen heeft dat?

  Ik heb idd ook een samsung P850R maar kwaliteit via de interne tuner vind ik stukken beter en die HD kanalen... :thankyou:

  Bijkomend voordeel heb nu 3 pasjes van ziggo met mijn abbo gekopierd (film + sport + eredivisie) 1 in de cam, 1 in de p850r en 1 boven werkt super!
   
 7. Je kunt hem upgraden als je een laptop hebt met een PCMCIA slot. Daar past hij namelijk in. Je kunt dan via deze site http://www.alphacrypt.de/Ci-Modul-aktualisieren.41.0.html de nieuwe firmware downloaden. Zelf doe ik de upgrade altijd via de sateliet. VIa het kanaal van ORF kan de CI ook worden ge├╝pgrade.
   
 8. Wat is het voordeel?
   
 9. Als je geen problemen hebt, dan zou ik niet updaten. Vaak kunnen er voordelen zijn zoals sneller zappen en (betere) ondersteuning van bepaalde hardware.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina