1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

storing of wat het wel mag zijn wijk 7545 Enschede

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door grensstreek, 12 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. s'morgen is me verbiding goed alleen de up niet maar kijk ik tegen 16:00 uur haal ik de helf niet meer en ik heb alles in 1 extra waar je 20 mbit en 3 mbit wordt gezegt haal ik net 10 mbit en 1,5 upload gaat dus echt iets niet goed bij ziggo en bellen zeggen ze steeds modem er van stroom halen en dat elke dag weer maar niks schiet er niks mee op wie weet raad.
   
 2. Grensstreek, Hier in Avenhorn is het ook beroerd. Ik heb Alles in 1 extra dus zou 20Mb dl moeten hebben maar meestal is het zo rond de 4Mb. Monteur is hier al geweest maar kan het alleen signaleren maar het niet verhelpen. Dat er hard aan gewerkt wordt hoor ik ook al een paar weken. Mooie verhalen over Docsis3 met 50Mb download maar ondertussen is het prut. Ik zit er hard aan te denken om die prutsers voor oplichting aan te klagen. Het zou komen door het onderhoud, maar ja, daar zijn ze constant mee bezig. Van de helpdesk wordt je ook niet vrolijk, die kletsen ook maar wat uit hun nek en weten niet eens dat hun bedrijf naar docsis3 toe gaat. Het enige dat ze kunnen is je modem resetten maar dat kan ik zelf ook wel. Diep en diep droevig word ik er van.

  Michiel
   
 3. Helemaal mee eens ik heb ze nu maar een mail gestuurd of ze me graag weer tegen willen komen bij kassa want daar ben ik toen de tijd ook geweest toen kon alles heel snel
   
 4. [​IMG]

  Het gaat dus lekker van 20 naar 15
   
 5. @Grensstreek,

  Ga eens naar de volgende site: http://speedtest.bbned.nl/ en haal dat 100MB bestandje eens binnen. Staat in de bovenste regel. Je kunt dan precies volgen wat de snelheid is tijdens het binnenhalen.

  Joebeltje. (Oet Hengel)
   
 6. 1,9mbit dus niet goed doe ik daar een speedtest is het

  15709 kbpsYOU dus snelheid is gewoon bagger
   
 7. @Grensstreek,

  Is inderdaad niet goed.
  Maar hier kun je wel van afleiden dat er bij jou enkele interne factoren een rol spelen die de snelheid behoorlijk knijpen. (snelheid gewone testje) Met dat 100MB bestandje omzeil je die interne factoren grotendeels, waardoor je dan wel de op dat moment echte snelheid binnen haalt. Die is voor jouw dus inderdaad niet goed.
  Zie ook de discussie onder: Wat is de betrouwbaarste snelheidstester.

  Joebeltje.
   
 8. Joebeltje

  Klopt het is gewoon een drama en ziggo geeft niet toe alleen ze willen steeds nieuwe kabeltjes sturen waar ik al 2 maanden op wacht wordt weer eens tijd voor kassa.
   
 9. Storing Borne (7621)

  Hier in 7621 Borne valt internetverbinding in de afgelopen week regelmatig enkele uren lang weg. Meer mensen last van? Gelukkig kan ik nog een beetje meeliften bij de buren:wink:
   
 10. Hier in Hengelo (7553) niet.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina