1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

het duurt 48 voor mijn digitale tv actief wordt

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door petertav, 11 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste gebruikers,

  Ik had 3 maanden geleden digitale tv aangevraagd, nu lijkt dit fout te zijn gegaan en heb ik analoge tv gehad. Wel kon ik al die tijd met mijn digitale decoder alle zenders ontvangen.

  sinds vandaag kan ik een heleboel zenders niet meer ontvangen. Ook niet de zenders die in het Z1 pakket zitten. Ook alle radio zenders niet meer.

  Ziggo opgebeld en bleek dus dat ik geen digitaal pakket heb/had. Nu hebben ze dat geactiveerd en nu moet ik dus 48 uur wachten (decoder aan laten staan) voor dat ik deze zender kan zien.

  Kan dit niet sneller?
   
 2. waarschijnlijk is er iets fout gegaan met de registratie van de kaart als de previeuw periode dan afloopt vollen inderdaat ook veel gewoone zenders weg. 48 voor dtv is best snel het kan soms ook een paar dagen duuren hierin het @home gebied kan het soms ook al met een paar uur voor elkaar zijn. maar 48 uur maximaal lijkt me toch niet zo lang??
   
 3. TOT 48 uur. Kan net zo goed binnen een uur al geregeld zijn. Geduld is een schone zaak. Je kan in de tussentijd altijd nog even analoog kijken. Een aanpassing in het zenderpakket bijvoorbeeld was hier binnen 40 minuten al geregeld, terwijl men ook zei dat het TOT 48 uur kon duren.
   
 4. werkt!

  thanks!
  is inderdaad al gefixt :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina