1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

converteerblokje van FSK naar DTMF

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door babs, 11 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. het schandaligste van alles is dat er een telecom provider is
  die rustig 2,50€ heeft aftroggeld voor een dienst die elders gratis is,


  dus een jaar bij een provider met gratis nummerweergave bespaart je
  12 X 2,50€ is dus 30€ en daar kan je een nieuwe telefoon voor kopen
  die alle soorten nummer weergave ondersteund
  [PUNT]   
 2. Op het moment van aanschaf van het toestel was het geen gebrek! Bovendien had je niet kunnen weten of verwachten dat deze dienst veranderd zou worden.

  Vergelijk het met het aanschaffen van een auto die op diesel rijdt, je koopt die omdat dat je persoonlijke smaak is en er geen belemmeringen zijn op de digitale snelweg van Ziggo. Als later Ziggo besluit dat ze alleen benzine auto's op hun digitale snelweg willen en dus een belemmering opwerpt, dan zijn de voorwaarden eenzijdig veranderd. Ik wil de rechter nog tegenkomen die mij geen gelijk geeft dat ik daarvoor schadeloos gesteld wil worden.

  Dus ja als je vol blijft houden dat Ziggo gelijk heeft dan ben je bedrijfsblind geworden.
   
 3. Ik zou zeggen, probeer het uit, en laat ons weten wat eruit gekomen is.

  Het betreft apparatuur van jezelf en Ziggo heeft daar geen verantwoording voor. Ook werkt de telefonie zoals het zou moeten, je kan bellen en gebeld worden. Enkel een extra dienst als nummerweergave werkt niet omdat het toestel niet compatible is.

  In de voorwaarden staat ook niet op welke wijze er nummerweergave aangeboden moet worden, enkel dat het aangeboden word en/of moet worden. Op welke wijze, en met wel protocol ze dit doen is volgens mij de vrijheid van Ziggo. Op basis hiervan zou ik zeggen dat de voorwaarden in het geheel niet eenzijdig veranderd zijn, nummerweergave word immers nog steeds aangeboden.

  Ik geef je weinig kans, maar proberen kan altijd. Risico is alleen dat de kosten voor jou een aantal malen hoger uit gaan vallen dan een converter en/of een nieuw toestel en dat je iets dergelijks nog steeds aan moet gaan schaffen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina