1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe lang heb je alle zenders na aanschaf digitaal pakket?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door J van E, 10 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Afgelopen zaterdag was het twee weken geleden dat ik voor het eerst digitale tv keek via een decoder. Op dit moment heb ik nog steeds alle zenders. Hoe lang duurt het gemiddeld voordat Ziggo de boel gaat dichtgooien en ik alleen de zenders van mijn keuze heb? Ik heb er natuurlijk geen bezwaar tegen dat ik nog steeds films kan kijken en zo, maar ik wil niet over een tijdje opeens een vette rekening voor alle pakketten! :wink:
   
 2. Je krijgt alle zenders volgens mij twee maanden gratis.

  Ik heb eind december 2008 digitale TV aangeschaft en heb tot vorige week alle zenders kunnen bekijken (inclusief Eredivisie live).

  Daarna kreeg ik de melding dat de preview periode voorbij was en dus heb je daarna geen beeld meer op die extra zenders :lol: tenzij je je hebt geabonneerd op extra zenders natuurlijk.

  In mijn geval behield ik de film1 zenders omdat ik daar een abonnement op heb genomen. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan :applause:
   
 3. aanschaf digitaal pakket.

  ja klopt, 2 maanden gratis. vergeet niet je smartkaart te activeren anders heb je over 2 maanden niks meer en dat is denk ik niet de bedoeling. mijn vader is dat namelijk gebeurt. ik had de kaart opgestuurd maar die bleek niet te zijn aangekomen(zeggen ze). heb toen de smartkaart via internet geactiveerd en dat was binnen een paar uur gepiept. dus het beste is kijkt me via internet. veel kijk en luisterplezier.:applause::applause:
   
 4. Let op!!

  Op dit moment duurt het inderdaad een maand of twee voordat de preview periode verlopen is. Dit is echter tijdelijk in verband met de (te) lange verwerkingstijd van de aanmeldkaarten. Wanneer de kaarten weer sneller verwerkt kunnen worden, zal de previewperiode weer teruggaan naar 2 weken.
   
 5. Wat wel vreemd is: ik kreeg gisteren een brief van Ziggo met de bevestiging van mijn keuzes wat paketten betreft, maar ik heb alsnog alle zenders... Mijn kaart is dus wel verwerkt, maar nog niet helemaal.
   
 6. Kan wel een week tussen zitten (bevestiging en verwerking)... hoef je niet van op te kijken.
   
 7. O... maar dan heb ik dus NIET twee maanden alle zenders... Nou ja, ik zie het vanzelf wel. ;)
   
 8. Dat heb ik niet gezegd.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina