1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

LET OP!! Linksys WRT160N V2 Router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door eironman23, 9 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zit je via kabel of via wlan ?

  dat je gebruik moet maken van mac cloon is denk ik omdat je maar max 2 ip adressen via ziggo kan gebruiken (dhcp) , het duurt dan 7 dagen eer een oud adres uit je modem gewist word en je uiteindelijk dus een nieuw ip kan krijgen door oa een ander mac in te voeren.

  wat ook nog is afentoe kan helpen om te testen :

  2 ping vensters

  ping 192.168.1.1 -t
  ping www.google.nl -t

  op moment dat je verbinding gaat klapperen

  zul je of op de 192 timeouts krijgen of op google timeouts krijgen.

  kijk eens waar het vaakste het probleem voorkomt , pak dan eventueel wireshark om te kijken of je RST ack's krijgt of wat het probleem is dat je verbinding klappert.
   
 2. Eentje dus, (Bij Casema kon je vroeger 2 ip-adressen krijgen) tegenwoordig is het maximaal 1 ip-adres en dat hangt vast aan het mac adres. Sluit je een router aan ipv een pc, moet je eerst dus even de modem rebooten. Sluit je de pc aan, dan ook modem rebooten. Anders accepteert het modem het nieuwe apparaat niet. Doe je een mac-clone, hoef je het modem niet te resetten als je wisselt tussen 2 apparaten met zelfde mac-adres. (PS: in je profiel heb je neergezet dat je Ziggo Customer Support bent - zie rechts-boven je berichten, dat klopt niet meer neem ik aan ?? )
   
 3. nee, was 1 van de gelukkigen wiens contract niet werd verlengd ivm dat ze teveel mensen hadden , helaas keek men meer naar tijden dan naar qualiteit (en ik zat net iets te hoog ivm itv uitrol en 90% herhaalverkeer wat maar is moest worden opgelost, schreef ook 2 itv gidsen waar agents wat aan hadden (3e was bijna af toen contract niet werd verlengd dus helaas nooit gepublished. stond echt alles in wat men moest weten zodat zelfs de "admin" agents het in feite zouden kunnen doen). 4 dagen later maar jaarcontract bij de concurrent aangenomen.hebben ze eindelijk personeel wat beetje wil helpen dan worden ze eruit geknikkerd. (echt ook gewoon supergoede mensen die klanten gewoon altijd in 1x hielpen . zorgen dat er geen fouten werden gemaakt en eerlijk waren als er gewoon een process verkloot was), 1 maat van me is ook eruit gezet met dat hij 1x goed te laat was gekomen (kon hij niets aan doen , zat gewoon 2 uur vast in de trein door storing). gewoon contract niet verlengd. sloeg nergens op

  maargoed, ontopic


  wist niet dat het veranderd is naar 1 ip max, als ik mijn mac id verander dan krijg ik zonder reboot gewoon nog wel internet , heb nog niet gekeken naar wat voor ip ik krijg , zal ik vanavond wel ff doen.sinds wanneer is die verandereing dan ? sinds bacc ?

  kan ook nog liggen aan dat ik een iets oudere motorola versie gebruik.
   
 4. zie toch wat wraak to ziggo

  waarom ga je niet lekker op adsl forum zitten

  ipv hier over ziggo dit en dat

  KPN heeft misgeschoten met adsl of adsl2 over een jaar ben je daar ook weer weg
  jammer maar dat zijn FEITEN

  peter
   
 5. Helaas geen ADSL2 voor mij dus kom ik hier om problemen op te lossen met Ziggo.
   

 6. Rofl, betwijfel dati k daar over een jaar weg ben, en waarom ik niet op het adsl forum zit , dat is omdat ik hier mensen proberen te helpen aangezien ik vind dat ze dat wel verdienen , zou ook wel zielig kunnen flamen zoals jij nu doet maar vind problemen oplossen nog net iets leuker

  net tog al 19 bedankjes gehad van mensen die problemen hadden wat ik even heb opgelost voor ze.
   
 7. ik vind ook dat je goed bezig bent hoor !!!:applause: laat hem maar lekker zeiken hij heeft niks beters te doen!!
  ps netgear zij tegen mij dat ik moest invoeren 1468?? ook goed??
  ps heb nergens meer last van, ben gegaan van linksys 160n naar netgear wnr3500 en 10 keer beter:thumb up:
   
 8. Omdat ik ook veel problemen had met deze router overwogen een nieuwe te kopen. Maar na een schone herinstallatie met versie 15 werkt het allemaal helemaal TOP! Voor de zekerheid ook de amerikaanse software geinstalleerd naast de driver. Firewall uitgeschakeld!!! Download van 48 en upload van ruim 4 en een ping van gemiddeld 7.

  Ik ben zeer tevreden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
   
 9. ik heb terug moeten gaan naar 2.0.08 anders drops en geen dns server enz ;(
   

 10. De 2.0.15 usa werkt bij mij perfect. Er staan 2 computers met een draadje op en 3 laptops draadloos. En geen conflicten meer.
  Maar belangrijk lijkt mij een schone installatie. Dus oude software en drivers er eerst af. Tijdens het installeren alles los. Computers en Laptops uit dus! Ik had voor en na de installatie van de 2.0.15 gereset (30 sec reset knop in, 30 seconde stroom eraf, 30 sec reset knop ingedrukt). Firewal eraf en klaar was ik.


  :thankyou:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina