1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ondertiteling rtl4

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door intercepter v8, 8 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ook ik heb hetzelfde probleem met de ondertiteling (postcode 5926) het probleem doet zich alleen voor op rtl4,meestal zie je wel flitsen van de ondertiteling,maar niet te lezen,ook ok ben in het bezit van de samsung dcb-h360r.Op de andere zenders heb ik geen problemen met ondertiteling ondervonden.Ben wel benieuwd waar het probleem nu eigenlijk zit,aangezien ik deze klacht toch al verscheidene malen op internet voorbij heb zien komen!
   
 2. Hey joepie,

  Tis best vervelend want bij alle zenders doet die het wel maar behalve bij RTL4 maar de ondertiteling doet het wel maar is in een flits verdwenen en als er meer mensen erop reageren misschien kunnen ze er wat aan doen want als venlo het heeft hebben wij er ook last van misschien zijn er 1000 verkocht in nerderland verspreidt met dat ene probleem of er doet er een andere oorzaak mee.We wachten af.....
   

 3. We gaan dit verder uitzoeken en oppakken (samen met RTL).
  Heb het zelf niet waargenomen maar zie het inderdaad dat het hier vaker is gemeld. Zodra ik meer weet laat ik het weten.

  Zouden jullie voor de zekerheid ook de andere RTL zenders in de gaten willen houden en eventueel de programma's willen noteren waarop jullie het fout zien gaan?
   
 4. Correckt.we houden het in de gaten maar die andere RTL zenders hebben geen ondertiteling opties want meestal zit er al ondertiteling onder de amerikaanse zenders maar houdt het wel in de gaten alvast bedankt.
   
 5. ik zal straksook eens kijken of deze decoder hier dezelfde problemen geeft bij deze uitzending van RTL4.

  UPDATE: Ja inderdaad hier ook problemen met de ondertiteling tijdens deze uitzending van rtl4.
  De ondertiteling wordt wel doorgegeven en verschijnt inderdaad in flitsen op het scherm, te snel om te kunnen lezen. Ondertiteing wordt meegegeven via teletext, de doorgifte vanuit RTL is dus niet goed afgesteld
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mrt 2009
 6. Mooi dat het ook bij jou gebeurd, en met welke postcode misschien zien ze het landelijk waar de storing is en kunnen ze er wat aan doen als er meer mensen op deze klacht reageren.:wink:
   
 7. Hier (Cogas gebied) dezelfde problemen met een Samsung 9401.

  Voor zover ik weet, is GTST het enige RTL programma dat ondertiteld wordt sinds ze geen Eredivisie meer hebben.
   
 8. Hoi Tja....

  Nu weet ik niet waar cogas ligt maar stat vast op de kaart en hoe meer mensen reageren hoe beter en ziggo heeft tegen mij gezegt dat ze het gaan nakijken dus wieweet doe ze er wat aan.
   
 9. Er wordt zeker wat meegedaan.
  Heb het overigens vanochtend zelf ook gezien op de samsung decoder de teletext ondertiteling verdwijnt te snel. We krijgen de signalen van RTL via een glasvezel met Luxemburg binnen men is daar aan het kijken waar het fout gaat. Zodra ik meer weet laat ik het hier weten!

  Cogas is overigens geen plaats maar een kabelbedrijf dat signaal levert aan Almelo en omstreken. :wink:
   
 10. TOP dat er wat aan gedaan word kan ik samen met mijn vriendin gaan kijken want die is doof vandaar deze reactie via het forum en handiger voor andere slechthorenden en doven. ik wacht jou reactie wel af alvast bedankt.:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina