1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

ondertiteling rtl4

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door intercepter v8, 8 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste allemaal,

  Op het moment ben in in bezit van een samsung hdtv decoder silver ongerveer 1 jaar oud. Het apparaat doet het goed in kwestie,maar de ondertiteling van rtl4 doet het niet van de soap serie van gtst het is wel aanwezig maar verdwijnd na 1 sec en is amper 1 letter te lezen laatstaan de hele zin,met andere kanalen heb ik er geen last van behalve de soap gtst van 20:00 tot 20:30 wie kan mij er aan helpen dit te verhelpen en bon is niet meer aanwezig.

  intercepter v8
   
 2. als de rest het wel goed doet, zal het vast niet aan de decoder liggen maar aan de doorgifte vanuit RTL (teletext probleem misschien)
   
 3. Het probleem heeft in het verleden ook gespeeld, en lag toen aan de aanvoer vanuit RTL. Ik durf niet te zeggen of het probleem ooit opgelost is of dat het nog altijd speelt.

  Ondertiteling via de teletekst van de TV werkt(e) wel normaal, dus als 'oplossing' kun je dus met de afstandsbediening van je TV de ondertiteling inschakelen in plaats van met de afstandsbediening van de decoder.
   
 4. Leuk idee, maar als je met de beschreven decoder via HDMI kijkt, kun je de teletext van je tv niet raadplegen, omdat HDMI geen teletextsignaal doorvoert....... kun je alleen de teletext van je decoder gebruiken.
   
 5. Klopt we hebben deze problemen eerder gehad, oorzaak zat toen bij RTL.

  Heb vandaag al even gekeken naar dit probleem en toen niets bijzonders gezien.

  - Doen deze problemen zich alleen voor op GTST of ook tijdens andere programma's op RTL4?
  - Heb je de problemen ook op de andere RTL zenders?
  - Heb je de problemen ook op het analoge RTL signaal?

  Zal straks ook even kijken of ik tijdens GTST de problemen zie en zo ja dan gaan we dit (laten) oplossen (door RTL4).
   

 6. Nu GTST even aanstaan maar hier (nu) geen probleem met de ondertiteling. Heb je ze nu nog?

  Hoe gebruik je de teletext? Gebruik je de OSD teletext van de decoder, of kijk je via bv scart of component ?(via hdmi niet mogelijk) en gebruik je dan de teletext van je TV?
   
 7. Hoi,

  De teletekst van en via de tv doet ook niets dus bdat betekend dat ik alles van mijn afstands van mijn decoder moet tikken maar voorheen deed die het wel en nu helemaal niet wel overige zenders met ondertiteling maat geen gtst en dat vind vindt ik storend enig idee hoe ik aan dit probleem kan verhelpen:? en ze zeggen wel als je alleen met kabel kijkt dus geen kastje ertussen doet die het wel maar daar heb ik hem niet voor gekocht voor steeds mijn stekkers los te trekken.

  kevin
   
 8. Zoals ik gisteren aangaf.
  Tijdens GTST heb ik geen problemen waargenomen.

  Had je de problemen gisteren ook nog?


  Heb gisteren niet gekeken met een Samsung 360 maar met een andere type decoders, vanochtend op kantoor nog wel een 360 (met laatste software versie 132) aan gehad en tijden de herhaling van GTST werkte de ondertiteling ook gewoon.

  Verder had ik nog wat vragen:

  - Doen deze problemen zich alleen voor op GTST of ook tijdens andere programma's op RTL4?
  - Heb je de problemen ook op de andere RTL zenders?
  - Heb je de problemen ook op het analoge RTL signaal?
  - Staat de laatste software op je decoder?
   
 9. Hoi dat probleem heb ik altijd met gtst met deze decoder DCBH360RS en gister had ik het ook en vanavond ook met anoloog doet die dat wel maar dan staat het in 1 verbinding met de muur en geen kastje erop.
  En bij andere progamma`s doen het niet behalve bij gtst heel vervelend

  - Doen deze problemen zich alleen voor op GTST of ook tijdens andere programma's op RTL4? Alleen bij GTST en andere kunnen niet ondertiteld worden bij RTL4.
  - Heb je de problemen ook op de andere RTL zenders? Nee
  - Heb je de problemen ook op het analoge RTL signaal? Nee
  - Staat de laatste software op je decoder? Heb wel de laatse software gedaan maar nu kan dat niet meer want kan hem niet meer aanklikken omdat die net 2 maanden geupdate is.

  En wat heb ik aan een dure kast waarvan 1 zender niet ondertiteld is waarvan die elke dag volgt.:cry: En daarvoor hadden wij een goedkopere van humax van ziggo zelf en die deed het perfect maar omdat deze hdtv uitzend en uitstekend beeld weergeeft met hdmi tv vond ik het de moeite waard.

  Kevin
   
 10. Hoi,

  toevallig is het zelfde probleem op postcode 2408 geconstateerd en zelf op 2402 en misschien hebben meer mensen er last van kan iemand dat uitzoeken op het net of dergelijke kabels controleren want misschien zit het alleen in deze regio en ben ik 1 van de eerste die reageert.

  kevin
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina