1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FTP van PVR naar PVR?

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Theo2009, 8 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zoiets: http://www.synology.com/enu/forum/viewtopic.php?f=33&t=7122?
  Hoop wel dat dit draait zonder dat er nog ergens een pc aan moet staan. En zou je mirror mode (zie link) kunnen gebruiken om realtime te synchroniseren tussen humax en nas?

  Ben benieuwd naar resultaat van je streaming test: als dat werkt....::applause:
  Kan ik eindelijk op één plek opnemen en dan overal afspelen.
   
 2. Mijn Synology in combinatie met de Popcorn Hour heeft geen enkele moeite met de .ts stream die van de Humax afkomt.
   
 3. Ja, dat zal wel gaan werken. Mirror mode is niks anders dan ff kijken wat er al staat, en als het er al staat, niet overschrijven. Gezien de link, nee, je hebt geen pc nodig. Een NAS draait op zichzelf. Gezien je vragen, stel het je niet té simpel voor wat je wil, want als ik al lees dat daar mensen hun eigen versies compilen, om dingen mogelijk te maken ;)


  Woei! Popcorn Hour rulez! Die ga ik toch ook nog eens aanschaffen.
   
 4. Ook niet met de ondertitels ? Daar ben ik nog mee aan het worstelen..
   
 5. Nee, simpel wordt het niet. Maar tot nu toe kon ik niet eens een manier vinden, behalve met mythtv of zoiets. En dat wordt mij (en m'n vriendin!) te ingewikkeld.

  Nu moet ik 'm nog ergens zien te vinden: ze zijn overal uitverkocht...
   
 6. Die gebruik ik niet, dus daar heb ik eerlijk gezegd niet naar gekeken. Ik neem aan dat je teletext ondertiteling bedoelt? Wat anders zit de ondertiteling er toch gewoon bij ingebakken?
   
 7. Dit zijn oude films van TCM en MGM. TCM heeft ondertitels in een aantal talen, volgens mij is dat inderdaad teletext. MGM heeft keus tussen DVB- en teletext-ondertitels.
  De PopcornHour doet volgens mij sowieso geen ondertitels in .TS files. Volgens de theorie zou je op de PC de ondertitels eruit moeten kunnen demuxen (en vervolgens bewerken naar een PCH-vriendelijk formaat), maar bij mij struikelen zowel projectX als TSmuxer over deze files. Pogingen om de hele opname dan maar te hercoderen naar een ander formaat zijn bij mij ook nog niet goed gelukt. VideoReDo heeft ook problemen met deze files. DVR-Studio PRO leest ze perfect, maar doet niets met de ondertitels. VLC kan ze perfect afspelen op de PC - inclusief ondertitels - maar bij het hercoderen laat'ie ze toch weer weg..

  Maar een opname van Nederland 1 had inderdaad ingebakken ondertitels (en als ik het goed had ook nog een subtitle stream, maar die deed niets.)
  Als dat altijd zo is, is mijn probleem minder groot dan ik dacht. Ik ging er eigenlijk van uit dat digitale TV meestal gebruik zou maken van aparte streams voor de subtitles.
   
 8. FTP naar Synology

  Gisteren geprobeerd via mijn Synology NAS films van de Humax te downloaden.
  De synology heeft hiervoor een ingebouwde FTP client. ik krijg alleen elke keer een time-out error en krijg dus niks gedownload. als ik de humax met mijn laptop benader (Filezilla) gaat alles prima.
  Heeft iemand deze combi (synology en Humax 5050) werkend gekregen?
   
 9. Ik heb de decoder besteld bij extremediscount, maar daar is hij nog steeds niet op voorraad (18/03 besteld). Zodra ik hem heb zal ik het ook 's testen. Welke synology heb je?
   
 10. De DS108j maar het type zou niet veel moeten uitmaken want er is generieke software voor alle DiskStations die ze maken.
  Er zit een Downloadstation bij die torrent, nzb maar ook FTP ondersteunt. Dit werkt alleen niet met mijn humax.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina