1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Smartcard...

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ggz, 7 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo mensen,

  ik kijk op dit moment analoog tv. mijn huisgenoot kijkt digitaal televisie en is dus in het bezit van een smartcard.

  Nu heb ik recent een full HD lcd tv aangeschaft en daar moet je natuurlijk geen analoge televisie op kijken. Ik was daarom het volgende van plan: ik schaf een tweedehands HD decoder aan op marktplaats (staan veel samsungs maar ook hier en daar een humax op) en een smartcard starterspakket van 25 euro.

  deze smartcard moet uiteraard geactiveerd worden, nu heb ik gehoord dat je 3 smartcards op dezelfde naam kan laten zetten zonder hiervoor extra te hoeven betalen.

  Mijn vraag is dan ook; is het mogelijk om een tweedehands decoder te kopen met daarbij behorende smartcard om deze vervolgens op de naam van mijn huisgenoot te laten zetten zonder hiervoor extra (maandelijkse) kosten voor te betalen? Ik ben niet van plan om extra HD pakketten te gebruiken. Met andere woorden: ben ik met een tweedehands decoder en een smartcard 'klaar'?

  mvg
  Tim

  p.s. ik heb vele berichten gelezen over wat nu precies de mogelijkheden zijn. Op de site van ziggo staan echter vele tegenstrijdige berichten onder verschillende FAQ's e.d. Ook op het forum lees ik nog vele verschillende discussies. Ik hoop dat iemand mij het kan uitleggen! alvast bedankt
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 mrt 2009
 2. 80 keer bekeken en niemand die even een korte, simpele uitleg kan geven in verband met de overal zeer tegenstrijdige informatie????
   
 3. Ik denk dat de meesten niet antwoorden omdat de vraag eigenlijk gelijk is aan de vragen die herhaaldelijk al gesteld en beantwoord zijn.

  Ja. Je kunt een 2de hands decoder en smartcard via internet aanschaffen en laten registreren op jou adres / je huisgenoot. Wel moet je er hierbij opletten dat de smartcard geschikt moet zijn voor jou regio.
  Hoewel alles "ziggo" is is er toch verschil tussen oud Casema en Multikabel / @Home gebied. De kaart van de ene kabelaar werkt niet bij de andere, vandaar dat je ook in de winkels verschillende kaarten kunt krijgen.
   
 4. Tess, stuurt mij naar de volgende url als ik vraag naar smartcard bestellen.
  Dus ik neem aan dat je een card los kan bestellen daar, misschien dat een medewerker van Ziggo dit nog kan bevestigen.
   
 5. Klopt

   

 6. Er zijn diverse online shops waar je een officieel Ziggo starterspakket kunt bestellen zonder risico dat je een verkeerde versie geleverd krijgt (blauw of oranje nodig?) én ook nog veel goedkoper. Hier bijvoorbeeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina