1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Logitech afstandsbedieningen

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Rhodanos, 7 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gevonden en inderdaad 2 x 0, dus dat moet eigenlijk goed gaan.
   
 2. Heeft iemand zulke goede contacten met Logitech dat gevraagd kan worden om alle (niet juiste) varianten van de iRHD-5050C uit de database te halen?

  EN

  Weet iemand de eenvoudigste manier waarop ik mijn (niet helemaal laatste versie) van de iRHD-5050C kan vervangen door de meest recente. Alles weggooien en opnieuw beginnen vind ik best lastig, omdat je dan ook alle aangepaste knoppen weer opnieuw moet ingeven
   
 3. Als je het programma van Logitech hebt geopend, kan je kiezen voor contact (tips meer help) en dan op contact klikken en een e-mail sturen.
  Je wordt perfect geholpen en je krijgt zo wie zo een reactie.

  Het tweede probleem, helaas is het beste is om alles te verwijderen, eerst de activiteit van de TV/PVR en daarna de PVR zelf. Daarna opnieuw erin zetten, gaat best wel snel. Als laatste de afstandbediening updaten.
   
 4. Ik heb er nog een emailtje aan gewaagd en Logitech heeft het nu zo ingesteld in de database dat "Wanneer klanten de Humax IHDR-5050 proberen toe te voegen aan hun account, zullen ze de melding krijgen 'bedoelde u IHDR-5050C?' of 'gelijksoortig apparaat IHDR-5050C gevonden'."

  Ik denk overigens dat helemaal verwijderen uit de database niet zomaar kan, er zullen (ongelofelijk maar waar) altijd gebruikers zijn die de oude 5050 config hebben en niet dit forum lezen, onvoorstelbaar eigenlijk zei hij met zijn junior status.
   
 5. ik heb dit zojuist geprobeerd,maar als ik IHDR-5050 intyp, komt het niet met bovengenoemde melding, maar komt met een kabel ontvanger te voorschijn en niet met een PVR !

  Misschien moet het nog verwerkt worden
   
 6. Je moet 1 scherm verder klikken en voila. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt. Je houdt dan de 5050 config maar die wordt overschreven met de 5050c parameters inclusief dat fijne PVR icoontje. Beste wat ze konden doen denk ik.
   
 7. Inschakelen met dubbel 0 werkt prima op de Logitech 555. Dank voor de tip.

  Heb nog wel een uitdaging.

  Als ik start met de activiteit TV Kijken (TV aan op HDMI 1 en decoder aan) dan werkt dat prima.

  Als ik vervolgens een andere activiteit kies (Blu Ray spelen) dan gaat de decoder keurig uit en de blu ray speler aan (en de TV blijft aan).
  De afstandsbediening is zo geprogrammeerd dat de TV over zou moeten schakelen van HDMI 1 naar HDMI 2 (instelling van de nieuwe activiteit). Dat gebeurt echter niet, ik moet handmatig via devices op de TV de ingang HDMI 2 kiezen.

  Kent iemand dit probleem en is er een oplossing?
   
 8. Dat forum heeft inderdaad 2 zeer hulpvaardige moderatoren die zelfs wel even in je config willen meekijken om het probleem op te lossen. De Logitech Helpdesk is de andere mogelijkheid.

  Ik zou het zelf eerst zoeken in de input (-instellingen) voor de tv. Het lijkt erop dat er mogelijk een verkeerd (of geen) commando voor HDMI2 wordt verstuurd. Als je het Device TV gaat troobleshooten zie je een optie die over de inputs gaat, daar kun je die instellingen nakijken. Het is handig om van te voren even te kijken welk input commando in de device mode goed werkt waarmee je handmatig HDMI2 selecteert, dat commando moet je dus gebruiken in de input instellingen. Klinkt ingewikkelder dan het is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina