1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Logitech afstandsbedieningen

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Rhodanos, 7 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Klopt, maar op mijn Harmony One kan ik dan op de schermtoets linksonder drukken voor commando's, en daar kan je dan bv "Media" als ook de kleurtoetsen kwijt.
   

 2. Dat heeft Hijglander dus ook gedaan. :wink:
   
 3. Ik heb hem als custom button in het scherm geprogrammeerd (Harmony 785). Op zich moet dat gewoon werken. Zal eens kijken of ik hem nogmaals kan leren, nu met een kortere druk op het knopje.
   
 4. Als het niet lukt zou je toch gewoon de nieuwste 5050c config kunnen gebruiken, dan hoef je geen knoppen te leren, en staan ook andere parameters ok. Zoek voor het juiste model op “5050c” of “IHDR-5050C” in de Logitech database.
   
 5. Opgelost :pompom:Ik heb de knop Media nu als RAW geleerd (tip van Logitech) en nu werkt hij prima. :thankyou:
   
 6. Hartelijk dank voor de uitleg.
  Ik heb hem voor aanzetten het commando 2 x 0 geleerd en hij werkt via de Marmitek nu perfect.
  Mijn dank is zeer groot, hoeven wij niet meer het deurtje steets open te doen.
   
 7. hoe leer je het commando 2 x 0
   
 8. Dit is in te stellen bij de stroominstellingen van het apparaat, kies "een knop voor aanzetten, ander voor uitzetten" en dan "AB niet, maar weet welke opdracht", daar "Er zijn meerdere opdrachten" kiezen en vervolgens 2x "0" commando kiezen. Voor power-off blijf je gewoon PowerToggle gebruiken.

  Overigens als ik goed geinformeerd ben heeft Logitech dit nu ook zo in de standaard instelling in de database staan, in dat geval is het een kwestie van even updaten en klaar, als je tenminste het juiste (laatste) 5050c config gebruikt, zie mijn eerdere bericht.
   
 9. harmony one

  Probleempje, wie helpt.
  Ik heb de harmony one en heb drie apparaten de humax 5050c, philips lcd 42pfl9603 en een dvd speler, ik heb drie activiteiten aangemaakt tv kijken analoog, tv kijken digitaal en dvd kijken.
  Als ik de activiteit dvd kijken gebruik en vervolgeng naar de activiteit digitaal kijken ga dan gaat alles goed de dvd schakelt uit de humax aan en de tv gaat van hdmi2 naar hdmi1 alleen heb ik dan geen geluid, ik moet dan eerst de tv naar een andere hdmi ingang switchen en dan weer terug naar de hdmi ingang van de humax.
  Of de humax gaat te laat aan of te vroeg geen idee lijkt op een handshake probleem maar dat heb ik niet als ik op andere manieren switch.
  Voor de rest werkt alles prima, top dat er zo snel een update voor de harmony beschikbaar was.

  gr, d.
   
 10. Ben geen handshake expert, maar ik weet wel dat de Humax een vreselijk lange opstarttijd heeft, rond 30s, en ik stel me zo voor dat in die tijd je Philips het allang heeft opgegeven. Heb je al geprobeerd om de Logitech nogmaals een HDMI input commando te laten sturen na een delay?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina