1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Logitech afstandsbedieningen

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Rhodanos, 7 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb gisteren en vandaag de codes voor de pvr aangevuld. Moet nu redelijk compleet zijn. Hij is te vinden onder de rubriek settop in de database.
   
 2. Ik heb ook het nodige aangevuld, maar kan alleen nog niet instellen dat er van TV naar radio wordt geschakeld. Op de Humax remote is dit een toggle knop, maar in de dbase wordt voor radio de optie 'tuner' gebruikt.
   
 3. Ik heb hiervoor de optie tv/radio op de harmony en deze optie de zelfde code van de humax decoder aangeleerd. Dit werkt voor handmatig overschakelen.
  Ik heb voor de pvr twee activiteiten gemaakt, tv kijken en radio luisteren. Met de 9200 had ik dit ook. Bij de activiteit radio luisteren schakelde de humax via een code automatisch over van tv op radio en bij het afsluiten van radio naar tv-modus. Dit laatste heb ik nu al werkend. Het eerste nog niet.
   
 4. Dan leer je je Logitech AB toch het commando?
  Ik zie het probleem niet?
   
 5. Het commando leren is niet het probleem. Het moet in een macro worden opgenomen, zodat alles met 1 knopdruk gebeurt.
   
 6. De configuratie voor de 5050c is gisteravond in de database van Logitech bijgewerkt, ik heb kunnen helpen met testen. Zoek voor het juiste model op “5050c” of “IHDR-5050C”. De fijnproevers (pietlutten, ik reken mezelf daar ook toe) zullen tot hun genoegen zien dat het device icoon ook veranderd is van decoder naar PVR, wat het in feite ook is. Lekker belangrijk.

  Voor zover ik kan nagaan zijn alle ontbrekende knoppen nu beschikbaar en worden ze zoveel mogelijk gemapped op de standaard knoppen. Bovendien hebben ze zoveel mogelijk dezelfde labels als op de originele Humax afstandbediening. Wel belangrijk.

  Het blijkt soms lastig om de 5050c uit de standby mode te krijgen, we zijn uitgekomen op een “0” van 1500ms, eventueel kun je de AB ook programmeren om twee keer “0” sturen, werkt ook, en wellicht beter.

  Bij de inputs staat nu zowel “Televisie” als “Radio” vermeld, met de TvRadio toggle is het dan eenvoudig om AB volautomatisch te laten switchen tussen Radio en TV. Mogelijk moet je de eerste keer de help functie van de AB gebruiken om de boel te synchroniseren, maar daarna loopt het als een zonnetje.

  De opstarttijd staat default op 30sec, dat kan mogelijk iets scherper, maar ik wil geen risico lopen om het eerste commando te missen, bij mij meestal de TvRadio toggle, anders moet je elke keer de help functie raadplegen en dat duurt al gauw langer. Als de opstarttijd van de 5050c in een toekomstige maintenance release wordt verbeterd kun je altijd nog de tijd korter stellen.

  Alle lof voor de Logitech helpdesk in Canada, ik ben zelfs 2 maal gebeld om de testresultaten door te nemen en de laatste probleempjes op te lossen.

  Tot slot, en deze is niet van mij maar is in een ander draadje gemeld, de tip om bij de 5050c de beschermfolie van zowel de frontklep als het paneeltje er achter te verwijderen, het zou de IR ontvangst iets kunnen helpen.

  J
   
 7. TV/Radio toggle werkt wel, maar als je terug switcht van radio naar tv zet hij hem in alle zenders. Niet in de laatste favorieten stand.
   
 8. Dit lijkt me niet een probleem van de Logitech maar van de 5050c, wellicht een kandidaat voor de bug&wish list, als die daar al niet bij staat. Ik ben zelf nog niet toegekomen aan het spelen met favorieten, ik gebruik tot nu toe de favorieten via logo's op mijn Harmony One.
   
 9. ja super werkt Canada, ik heb het zelfde met mijn tv gehad

  wat bedoel je met een “0” van 1500ms?

  ik heb de volgende instellingen

  Vertraging bij aanzetten:21500 ms
  Intertoetsvertraging:100ms
  Interapparaatvertraging:500

  welke waarden heb jij hier ingevuld staan?

  ik had de logitech al helemaal geprogrammeerd,alleen het opstarten werkt een beetje traag
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mrt 2009
 10. Beste helpdesk die ik ken is die van Logitech. Hebben mij ook al twee keer goed geholpen. Kwam samen met hun niet uit een probleem. "We gaan er mee naar de tweede lijn support", dag later een mailtje of ik de remote even wilde updaten en hoppa alles werkte. :thankyou:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina