1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe update

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door ejkruith, 7 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor deze Phillips ontvangers staat er momenteel een update op het netwerk die o.a. de stabilietijd zou moeten verbeteren.
   
 2. Uit pure ellende heb ik net vorige week de Philips weer vervangen door de Panasonic decoder. Liever op enkele, hoofdzakelijk regionale, zenders a synchroon geluid dan keer op keer weer diverse transport streams die alleen meer blokvorming hebben en signaal sterkte nul. Dit terwijl zowel de Samsung HD als de Panasonic op dezelfde transportstream probleem loos werken en een signaal van 70-75 geven met BER 0. Let wel dit is met elk van de decoders op exact dezelfde plek met exact dezelfde kabels.

  Het uiterst vreemde is dat door de kabel lengte te verlengen met 4 tot 6 meter ( 2 a 3 "gratis" meegeleverde coax kabels) het beeld stabieler werd bij mijn Philips. Idem door het plaatsen van een splitter in de meterkast zonder aan de andere kant een tv te koppelen.

  Ik zal straks wellicht de update eens uitproberen maar hij zal uiteindelijk toch de kast weer in verdwijnen als reserve.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina