1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

werkzaamheden 4/5 mrt weg snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dynd, 5 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :pompom:voor de "verbetering" draaide mijn upload strak 3 mbit:rolleyes: en jij als liefhebber van cowbows films moet toch weten zonder uppers geen cowboys films:oyeah: Voor mij is mijn uplijn het belangrijskste een 10 mbit down lijn zal me een zorg wezen trek s'nachts alles wel binnen, maar uppen loopt hier 24/7 door . Voor de "verbetering" had ik nauwelijks effect op mijn up lijn als ik gelijkertijd aan het downen was het scheelde maar 50 kbeetjes meer niet , als ik nu ga downen valt mijn hele up lijn stil, nou ja stil 25 kbeetjes hooguit en dan down ik met max 600 kbees en downen doe ik bij een payserver ergo ik heb er twee. eweka en hitnews dus daar zal het niet aan liggen lijkt me.
   
 2. Dan heb je deze nog niet gezien gaat vooruit met de snelheid:no:


  [​IMG]
   
 3. Nog steeds niet ok
  [​IMG]

  Waar is trouwens Alkmaar gebleven???
  Groetjes,

  Cees
   
 4. Ben nu gelijktijdig aan het downen en uppen downloadsnelheid 250 kbees en uploadsnelheid 36 kb is toch diep droevig:no: en dan doet mijn telefoon het dus niet , vind ik niet zo erg maar is ook een storing lijkt me
   
 5. :mrgreen:opgelost :rolleyes:
   
 6. Ja ik let nooit zo op upload:giveup:, doe wel eens een cdtje uploaden maar is voor mij niet zo belangrijk.Maar je hebt gelijk als je dat weer nodig hebt is dat net zo belangrijk ook voor de downloaders:lol:,het hoort er ook bij, ik zit trouwen nu op Down 5922 kbps en up 1792, met een ping van 10, houd weer niet over maar ja, je hebt nog wat van je 20mbit.
   
 7. die monteur zal de achter komen dat je op een over volle lijn zit en zal je denk ik over zetten op een andere lijn.
   
 8. Allleen dan doe je niks probeer maar eens uit dingen gelijktijdig te gaan doen dan stort de hele boel verder naar beneden:frons:en bellen kan je dan ook vergeten:no:
   
 9. Als dat zou helpen graag alleen moet dat dan 5 dagen duren:-(

  Heb net een dubbeldvd erop gezet van toon die gaat nu upen met 25 kb normaal zit ie in een halve dag rond en mijn download van 9 gig loopt ook vanaf vanmorgen en gaat nog zeker 2 uur duren voor ik hem binnen heb, ze waren hier laatst wel bezig met een kabel volgens mij van de kpn moet maar eens gaan informeren of ze de boel vernieuwd hebben dan deze lijn downgraden naar het laagste pakket en een adsl lijntje ernaast nemen, tot de problemen zijn opgelost, want dit is gewoon waardeloos, alleen ben niet zon overstapper als ik goed zit dan zit ik goed dus als de kpn dan wel goed internet kan gaan leveren ben ik weg en ga ik de kabel er helemaal uitgooien dus ook de tv dan helemaal geen pakket meer. ga vanaaf maar eens kijken wat de voordeligste aanbiedingen zijn.:oops:Zo ben ik dus ook 2 jaar geleden bij de kpn weggeaan als ze niet leveren wat ze beloven ben ik weg, dan ga ik echt geen weken lopen emmeren:no:
   
 10. Ja maar van 20 naar 1mbit is wel een beetje veel Ron, ik zit zo al vanaf december te klooien en meestal is de download onder mijn upload, en meerdere denk ik, op een paar na die hebben het na woensdag gekregen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina