1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

werkzaamheden 4/5 mrt weg snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door dynd, 5 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. traag

  Natuurlijk nog traag, op 1628cg heb niet eens meer gereset dat heeft toch geen zin, hoop dat me adsl vandaag komt kan ik opzeggen die rotzooi.
  Van de 4 maanden 3weken en 3 dagen goed internet gehad.
  Hoor net bij de bouwmarkt van iemand die heeft al vanaf mei 2008 een pet verbinding, 1mb inplaats van 20mb, drie keer monteur geweest met laptop die geeft wel 20mbit.(hoe kan dat) Man nieuwe laptop gekocht nog steeds 1mb. Maar heeft gelukkig kompensatie gehad 4,95 per maand terug.:no:
   
 2. :cry:Tegen beter weten in net wel even gereset helaaas mag niet helpen, maar hoever zit jij van de adsl centrale met je postcode hier 1628JV en eigenlijk net even te ver voor adsl, heb ik jaren gehad voor ik overging op multikabel, en WAS erg blij met multikabel goede service, communicatie.
  Maar ja die zijn niet meer he:no:
   
 3. Met mij hetzelfde. ADSL klapperde als een gek op 8 megabits. Alleen als ze op 4 megabits zette, bleef het stabiel. En dat was me net even te traag. Lastig met msn als je steeds wegvalt. woon ook in 1628 postcodegebied.
   
 4. Nou zal ik je eens wat zeggen de leidingen van de kpn hebben corrosie in dit gebied en ze deden er niks aan hier idem dito dus, maar wel elke maand 58 euro afrekenen nou dat was voor mij het moment om over te stappen naar multikabel, er word hier veel gegamed, gedownload en ook uppen is erg belangrijk......maar ja wat is nu het alternatief?downgraden van ons abbo naar wat we nu werkelijk krijgen voordeel is dat het elke maand kan bij ziggo:shock:
   
 5. nieuw modem

  Ik heb net nog een keer gebeld en...... ik krijg ineens een nieuw modem!! nog een vervelende bijkomstigheid is dat als ik aan het dowloaden ben men mij niet meer kan verstaan als ik aan het bellen ben. moeten jullie ook maar ff testen. ik heb inderdaad het power abbonement.:oops:
   
 6. LOL dat is hier ook hoor en downloaden/uppen gaat hier de hele dag door,dus als ik wil bellen alles even stop zetten , maar ja dat vind ik het minst erge dat bellen doe ik nauwelijks:pompom:nou jij een nieuw modem ik een monteur, kunnen ze nu niet bedenken dat de werkzaamheden de oorzaak zijn
   
 7. Ik zit bij hotel Hoorn, en met de laptop bij de buren op de adsl, daar heb ik constant de heledag 18.2 mbit, ben met wat oude cowboy films aan het downloaden, maar met mijn ab van 20 mbit bij ziggo schiet het niet op en kan ik niet tegelijk internetten. Ja interdaad Multikabel was goed, maar de geschiedenis herhaald zich, we hebben ook nog een tijdje Sonera (stoornera) gehad ook net als nu een regel rechte ramp.
  Het enigste verschil is dat je daar er weleens 3 weken uitlag, en hier heb je geen snelheid.:sleep:
   
 8. Inderdaad, de Soneramp tijd zullen we niet gauw vergeten. Zowel technisch als administratief was het een drama bij hun. Toen nam Multikabel het gelukkig weer over, maar nu is het weer dramatisch te noemen. Ik geloof niet dat het nu expleciet aan Ziggo ligt, die hebben immers de bestaande infrastructuur overgenomen. Kijk, er zijn vele ergere dingen op te noemen natuurlijk, maar we betalen voor een redelijk stabiele verbinding, daar wordt immers ook mee geadverteerd (geen buurmaneffect zoals bij ADSL), nu weten we beter. Als het komt omdat alles klaar wordt gemaakt voor het EuroDocsis 3.0-verhaal heb ik er weinig moeite mee, maar als het een niet op te lossen 'storing' betreft en men kan het niet vinden en sukkelt nog maanden voort, dan krijg ik er ook moeite mee.
  Ik ben niet zo "op de barricades springend" maar natuurlijk betalen we voor een verbinding met alles erop en eraan. Let wel dat men zegt "tot 20 Mb/Sec" dus dat houdt in dat het niet 20 Mb/Sec hoeft te zijn.


  Wordt ongetwijfeld nog vervolgd!!
   
 9. Nee maar voor de werkzaamheden hadden de meeste het wel of in ieder geval in de buurt

  [​IMG]

  kijk dit komt nog niet eens in de buurt dan kan je beter zakken naar abbo 49 euro in de maand dan hou je 25 euro in je zak:rolleyes:

  [​IMG] nog slechter beter terug naar het basis abbo en dan een adsllijntje ernaast nemen om weer eens te testen of het verbetert is
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 mrt 2009
 10. O valt mee je bent nog boven je upload:mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina