1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

EPG dubbel en HDMI resolutie niet beschikbaar

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Fons, 4 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. EPG laat dubbele zenders zien

    Hallo,

    Sinds enkele dagen heb ik last van een dubbele EPG. Dat wil zeggen dat de meeste zenders twee keer (onder elkaar) in de EPG weergegeven worden.

    Een harde return (stekker uit het stopcontact en kaart uit het decoder halen) heb ik al geprobeerd. Ook heb ik alle favoreieten verwijderd uit mijn persoonlijke lijst. Dit heeft echter niet geholpen.

    Vraag 1: heeft iemand hetzefde probleem?
    Vraag 2: Weet iemand de oplossing voor dit probleem?

    Dank voor jullie bijdragen!
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 7 mrt 2009
  2. Beide problemen hebben niks met elkaar te maken!

    HDMI Handshake betekent dat de TV of beamer met de Cisco communiceren.
    Als de Cisco de TV ziet zal hij de max resolutie doorgeven wat de TV aan kan.
    Als hij de tv niet ziet, (staat b.v. uit) en als eerste wordt de Cisco aangezet geeft hij het "oude" signaal uit maar kan niet meer worden ingesteld.
    Dus: Cisco van de stroom af. TV aan, dan Cisco aan, daarna moet er weer een instelling mogelijk zijn.

    Dubbele EPG: Heb ik 1 keer gehad. Wat hielp was de favorietenlijst wissen,
    resetten en favorieten opnieuw instellen.

    Groet,

    Kees
     
  3. Kees,

    Bedankt voor je reactie.

    1) Cisco van stroom halen, tv aanzetten en Cisco weer aansluiten helpt niet. Onder 'instellingen', 'audio en video' kan ik oner 'HDMI resolutie' nog steeds niet schakelen. 'Niet beschikbaar' kan ik nml. niet veranderen. Nog andere suggesties?

    2) Kan ik een profiel van favorieten in één keer verwijderen? Zo ja, hoe dan? Zo nee, moet ik dan alle favoriete kanalen in dat profiel één voor één verwijderen?
     
  4. Ook ik heb sinds een antal dagen van dubbele of zelfs 3dubbele regels in de EPG bij willekeurige zenders.
    Zal hem als het niet spontaan overgaat eens een nacht van de stroom halen
     
  5. Frans,

    Ik heb de Cisco uiteindelijk teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Het probleem was daarmee voor mij opgelost.

    Groet,

    Fons
     
  6. Ook ik heb sommige zenders 1, 2 of 3 keer in de EPG. Raak je met terugzetten naar fabrieksinstellingen je opnames kwijt?
     
  7. geen beeld meer en niets op de display

    Toen ik een paar dagen gelden thuis kwam en mijn cisco aanzette zag ik dat hij niet normaal aan ging maar weer moest opstarten .Daarna bleef het beeld zwart en niets op de display .Daarna de stroom er min 15 sec er af gehaald waarop hij weer opstarte ,maar weer geen beeld . Ook op het display stond niets . Omdat ik alleen de hd kabel erin had toch maar de ouwe dikke scart kabel erin en wallah ...beeld . En dat stond in de configuratie van de modem .FF de hd instelling veranderd naar orgineel en de hd deed het ook weer . En na de harde reset stonden alle opgenomen programma's er nog op .
     
  8. Nee, bij het terugzetten naar fabrieksinstellingen ben ik niet mijn opnames kwijtgeraakt. Wél je lijst met favorieten (als je die hebt). Die lijst moet je dus opnieuw aanmaken.
     
  9. Fons,
    Inderdaad na het terugzetten naar fabrieksinstellingen dubbele, 3 dubbele regels in de EPG verdwenen en mijn opnames staan er nog allemaal.
    Bedankt voor de tip.
     
  10. serving area <none>

    Ik had ook dubbele epg, dus teruggezet naar fabrieksinstellingen.
    Nu gaat het met de provisioning niet helemaal tof meer lijkt het.
    Ik krijg op zich de melding geactiveerd en geeft ook 2 ip-adressen, maar bij serving area staat <none>:

    Als ik probeer voorbij 2 dagen in de epg te gaan, dan 'hangt' het systeem. pas na ca 10 seconden wordt de toets die ik heb ingedrukt uitgevoerd.
    Ik heb al gepowercycled en al 2 keer opnieuw interaktief geinstalleerd.
    Iemand een idee?

    17-3 UPDATE:
    Inmiddels is (na de firmware update) de serving area weer gevuld, en heb ik weer 2 weken epg.
    Het zal wel toeval zijn dat het nu weer werkt.

    18-3 UPDATE:
    Nu staat hij afwisselend op bezig en opnieuw proberen en is wisselend het ip-adres van de STB en het cablemodem gevuld. De serving area is wel gevuld.
    De epg gaat dus ook niet verder dan 2 dagen.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 7 jul 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina