1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Telfort Vs. Ziggo Internet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Clevegt, 4 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toch lees ik in deze forums dat veel mensen overdag problemen hebben met hun snelheid. Ik ook trouwens. En dat heeft alleen met drukte te maken. Dus als je veel gebruikers in de buurt hebt kan de snelheid dalen.

  Docsis 3 zou dit probleem kunnen oplossen. Maar die is er nu nog niet, dus kunnen we daar niet over oordelen. Wel ga ik er van uit dat docsis 3 nog de nodige probleempjes gaat opleveren, voordat het volledig functioneerd.

  Downloaden bij Ziggo met 20mb is mij nog nooit gelukt. Ik kom hooguit op 10mbps met 4 lijntjes. Dat is volgens mij het max aantal lijntjes dat je mag gebruiken.
   
 2. Ik ben pas geleden overgestapt van Telfort naar Ziggo, en dat bevalt mij erg goed. Ik had bij Telfort nogal last van de telefoonverbindingen die vaak wegvielen. Daarnaast zakte het internet 's-avonds naar dramatische snelheden.

  Diverse gesprekken met de helpdesk hebben dit niet opgelost -het was gewoon te druk op het net in onze regio-

  Vandaar de overstap waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Ook niet de administratieve afhandeling door Ziggo. Nummerportering en alle zaken zaken gingen voorspoedig.

  Al met al -een zeer tevreden klant-
   
 3. Ziggo is per maand opzegbaar, je hebt dus tot juli de mogelijkheid om ze naast elkaar te draaien en te vergelijken :wink:

  Ik zou naar alles in één gaan, daar er naast internet ook tv gekeken word, afijn eventjes voor jezelf uitrekenen, conclusie trekken en dan evt. de knoop doorhakken.
  Wie weet als je het lang genoeg uitstelt dat je al het nieuwe modem krijgt:eek:

  (houd wel rekening met een eventuele opzegtermijn bij je oude isp)
   
 4. Dan is Alles in 1 Plus iets voor mij.
  Op de Ziggo site staat dat de snelheid van Alles in 1 Plus nu 10mbps is.
  Volgens jou lijstje is het 20mbps? (of lees ik verkeerd en ligt de nieuwe snelheid tussen de 20 en 30 mbps?)
   
 5. 10 Mbits is de huidige snelheid, in Q2 2009 wordt die verhoogt naar 20Mbits. En in Q1 2010 naar 30Mbits
   
 6. Het is wel waar wat ze zeggen met adsl, want hoe meer mensen op de centrale of in de straat mensen adsl hebben hoe lager de snelheid.

  Kabelinternet is juist 1 lijn naar je modem toe, adsl zijn meerdere lijnen op 1 aansluiting in de centrale bij KPN.

  Ik had ergens gelezen dat er maar maximaal 15 lijnen erop mogen en Telfort doet er 25 op. Daardoor krijg je ook veel storingen en ook daarom
  is Telfort qua prijs lager.
   
  Elke particuliere lijn heeft een overboekingsfactor, zo ook ADSL.
   
 7. bij mij presies het zelfde probleem alleen dan van HetNet (8mb/1mb) naar Ziggo Alles-in-één Extra en ik heb besloten om dit te doen, ondanks grote tevredenheid van hetnet.

  maar nu heb ik nog even een vraagje:

  Kan ik nu nog beter even wachten tot april en dan bestellen en meteen een ED 3.0 modem krijgen of krijg ik die nu ook al?

  en nog iets, het Ai1 startpakket bij ziggo zit 6 weken levertijd op, betekent dat ook dat alle winkels ook geen pakketten meer hebben of zullen die ze gewoon op voraar hebben? (gaat dan om het standaartpakket met SD-decoder)

  groetjes,
   
 8. Er zijn trouwens wel DSL lijntjes verkrijgbaar zonder overboekingsfactor, ofwel 1:1, echter mag je daarvoor zeer fors in de beurs tasten voor de maandelijkse abonnementskosten.
   

 9. dan zit je op een porf. verbinding en als je dan 20/1 wilt ben je meer dan 500 Eurie/maand kwijt bij kpn..... is meer bedoeld voor sdsl
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina