1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Telfort Vs. Ziggo Internet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Clevegt, 4 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag ook alles in 1 plus.
  Werkt gelijk en strakke snelheid.
  Nu al beter dan Telfort.


  [​IMG]
   
 2. Ik ben ook heel tevreden over de snelheid.
  De download is bij mij op dit moment 10.22 Mbit/sec.
  Upload 1.43 Mbit/sec en de ping 15 ms.
  Vooral met upload en ping ben ik heel erg blij omdat ik een ftp server voor familie heb ingericht (foto's en zo) en we hier veel gamen.

  :pompom: :thankyou: :applause: :thumb up:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 mei 2009
 3. Ik kan nu wel wijzigingen doorvoeren via Mijn Ziggo. Al mijn producten staan keurig vermeld. Ik was te ongeduldig, denk ik. :oops:
  Er staat alleen dat de wijzigingen binnen twee weken worden doorgevoerd. Duurt dat echt zo lang? (Ja, sorry hoor, weer ongeduldig :oops:).
   
 4. Ik zie nog helemaal niets veranderd op de site.
  Nu heb ik het pas twee dagen, maar hoelang duurde het bij jou voordat je gegevens waren aangepast in jou "mijn ziggo"?
   
 5. Vorige week dinsdag (21e) had ik de modem, woensdag (22e) heb ik hem geïnstalleerd, afgelopen woensdag (29e) merkte ik dat telefoon had. Vandaag (zaterdag 2 mei) zag ik voor het eerst dat Mijn Ziggo was aangepast.
   
 6. ok...bedankt voor je reactie.
   
 7. Mijn Telfort

  Even voor de duidelijkheid: ik heb nu nog Telfort ADSL 2+ maar de doos van Ziggo staat al uitgepakt klaar. Want ik betaal voor TV (digitenne) + Internet&telefoon (Telfort) bij elkaar ongeveer 42 euro per maand. Een brakke T R A G E Internetverbinding (ik scoor maar liefst 4 of 5 Mb/s, dat is ongeveer 550 Kb/s downloaden). Af en toe storingen in het telefoongebruik (lang leve de mobiel) en dan nog geen sorry of nix.

  Wij zitten op ongeveer 1800 meter van de centrale in een oud wijkje aan de andere kant van de IJssel, waarschijnlijk zijn de koperdraadjes en contactpuntjes van de oude PTT een beetje doorgeroest of zo... Hoe dan ook, voor 8 euro meer heb ik het AIE-plus abbo genomen van Ziggo. Straks komt de monteur want er moet ergens een knopje worden omgezet op de parkeerplaats :wink:. En dan kan ik genieten van een stabiele 10 Mbits verbinding die binnen afzienbare tijd wordt verdubbeld in snelheid (20 Mbits/s dus dat is 2,5 Mb/s downloaden :giveup:

  Ik verheug me er enorm op!!

  Groetjes van Fratema
   
 8. Welkom :)
  Ook ik heb de overstap van Telfort (overigens wel sneller dan 10 mb) naar Ziggo gedaan, snelheid is iets langzamer, maar ook ik wacht op de snelheids verhoging van AI1+
   
 9. Merci :)

  Vandaag Telfort telefonisch opgezegd (op kosten van de baas sssssssst)
  De goeie man wenste me zelfs nog een prettige dag verder :applause: zeker zo'n cursus klantvriendelijkheid gevolgd of zo... :mrgreen:

  Exact een maand na nu is mijn ADSL-koperdraadje weer net zo dood als voorheen. Nu sta ik te popelen om over te stappen naar AIE extra, maar eerst maar eens zien of de komende verhoging naar 20 Mbits al meer dan genoeg oplevert ...:roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina