1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Ziggo & USRobotics wireles router

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door 1002, 3 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Opgelost !!!!

    Hallo allen,

    Hartelijk dank voor het meedenken en de div. oplossingen die werden aangedragen. Het werkt. :applause:.
    Ik had voordat ik begon nog effe gebeld met de HD van Ziggo en het blijkt dat er maar 1 IP-adres wordt uitgegeven en als je dus zoals in dit geval een netgear stopcontact-netwerkk-adapter hebt (zowel in de meterkast als boven) en deze niet stroomloos is gemaakt keurg dat ene ip-adres vast houdt. Hebt dus inderdaad de door jullie genoemde volgorde aan gehouden. Alles spanningsloos gemaakt en plm 10 sec gewacht toen het moden van Ziggo weer van stroom voorzien. Toen de utp-kabel (afkomstig van modem Ziggo) rechtstreeks in de WAN-aansluiting geprikt op de USRobotoics, toen deze van stroom voorzien, vervolgens gewacht tot de lammpjes up waren.

    Toen gekeken op de laptop werkt het draadloze internet (en dat werkte). Hierna pas de UTP-kabel afkomstig van de Netgear-adapter in LAN-poort geprikt v/d USRobotics en gekeken of de PC boven ook weer werkte en deze werkte dus ook. Hierna de beide PC's herstart en gekeken of het nog steeds wertke en dat deden ze :)

    Hierna het Windows-netwerk tussen beide pc's opgezet, kan nu vanaf beide PC's printen, bestanden delen en uiteraard vanaf beiden internetten.

    Nogmaals dank:thankyou:

    Topic kan wat mij betreft gesloten worden.:sleep:

    Nogmaals dank Pieter S, Gem1e, CeeS voor de reactie's
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 5 mrt 2009
  2. Sim-pel
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina