1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Smartcard na 3maand nog steeds niet geactiveerd

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door wproost, 2 mrt 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Smartcard na 1maand nog steeds niet geactiveerd

  Hallo,
  Ik heb het alles-in-een extra pakket, toen ik het ontving heb ik direct de smartcard via internet geactiveerd (telefonie & internet werkte direct). Een paar dagen later heb ik gebeld of mijn aanmelding voor de door mijn gekozen pakketen was binnengekomen. Er werd gezegt dat hij niet in het systeem stond en dat ik de aanmeld kaart uit het pakket maar moest versturen. Dit heb ik toen ook gedaan. Maar sinds midden januari kreeg ik Preview Periode Verlopen toen heb ik de klantenservice gebelt en gezegt welke pakketen ik wou (Televisie Z1, Film1, Eredivisie Live,Tv digitaal totaal, Hd pakket). Sinds een paar dagen is Z1 digitaal eindelijk geaktiveerd (ik weet eigenlijk niet of Z1 wel geactiveerd is want de helft van de z1 zenders doen het maar zoal rtl sbs op de andere zenders zoals wdr krijg ik ook p-verlopen :?)maar de andere zenders nog steeds niet :sad:. Ik heb nu al een paar keer gebeld en er word steeds gezegt binnen 48uur word alles geactiveerd. Dit gaat nu al een maand zo:( iemand enig idee wat ik hier aan kan doe zodat ik eindelijk de gekozen pakketen ontvang????.

  Alvast bedankt
   
 2. Stuur me je gegevens in een PM (klantnummer,postcode + huisnummer, smartcardnummer en pakketten die je hebt aangemeld).

  Beloof niks maar wil wel even bij de collega's van de klantenservice laten uitzoeken wat er mis is en hoe men/we dit gaan oplossen.
   
 3. PM verstuurd
   
 4. Update :

  Heb gesproken met de klantenservice en daarna is het pakket binnen 1Uur geactiveerd :applause:. in iedergeval bedankt voor de moeite tvdigitaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina