1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet hapert

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door wenmali, 28 feb 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voordat je tot bovenstaande overgaat.

  Google Chrome is in de basis een erg snelle browser, maar op dit moment verre van perfect. Veel websites en/of invoegtoepassingen werken nog niet in deze browser. En als het probleem word veroorzaakt door een brakke/verouderde/niet correcte driver zal het hiermee niet opgelost zijn. Zou eerst eens proberen om van oa de videokaart, maar liefst van alle hardware, de meest recente drivers te installeren. Bij voorkeur gedownload vanaf de website van de fabrikant.
   
 2. Het zou inderdaad de driver van de videokaart kunnen zijn, als de computer niet alleen met surfen zou haperen. De poster vermeldt echter dat hij alleen problemen ondervindt als hij media van internet afspeelt.

  Waarom ik met een andere browser zou beginnen, is omdat deze ook weer eenvoudig verwijderd kan worden.

  Ik denk dat de poster wel de cd van het mainboard geinstalleerd heeft. Tenminste daar mag ik toch van uit gaan. Het is nog een vrij nieuw moederbord, dus de meegeleverde drivers mogen wel ondersteund worden.
   
 3. speel je ook spellen?
  niet via internet,maar die je misschien zelf hebt geïnstalleerd ?

  als dat wel vloeiend loopt dan is het waarschijnlijk niet je videokaart of videokaart driver.

  ik zit te denken aan een buffer probleem,heb je misschien instellingen van je windows media player verandert ?

  of van andere afspelers?

  ik heb nog even door gezocht maar volgens mij moet je deze driver hebben voor je videokaart: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/9-2_vista32_dd_ccc_wdm_enu_75976.exe

  ik heb deze driver hier vandaan: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 mrt 2009
 4. Hoi,
  Aangezien ik zo langzamerhand redelijk gek begon te worden van het zoeken, besloot ik om de hele pc opnieuw te installeren. Als er dan een fout in de videokaart of ergens anders zat, zou dat dan wel worden opgelost, was mijn redenatie.
  De nieuwe installatie van XP (Inclusief servicepack 3) duurde bijna anderhalf uur... Leek me niet bepaald gezond, vooral omdat het de vorige keer binnen 20 minuten gepiept was. Ben toch doorgegaan en heb ook mijn (onboard) videokaart geinstalleert. Daarna wilde in het geluid gaan installeren, en toen kreeg ik een foutmelding dat het geluid niet geinstalleert kon worden.
  Moe van al het gepruts heb ik 'm uitgezet, en 'm de dag erna teruggebracht naar de winkel waar ik 'm heb gekocht. Ze hebben 'm opengemaakt, en om te beginnen het geheugen verwisselt. daarna hebben ze windows er weer opgezet, wat deze keer wel snel (20 minuten) ging. Daarna weer mijn oude geheugen teruggeplaatst, en opnieuw windows geinstalleert. En ook nu ging die installatie snel. Dus waaar die trage installatie nu aan lag, weten zij ook niet...
  Ik heb wel meteen er een nieuwe videokaart in laten zetten; een NVIDIA Ge-force 8500GT.
  Ik heb 'm weer opgehaalt, en thuis opnieuw alles geinstalleert en dat ging vlekkenloos. Ook spelletjes, youtubefilmpjes enz. draaien nu goed.
  Dus het probleem is (hopelijk) opgelost.
  Iedereen heel erg bedankt voor het meedenken!!!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina